07/08/12 02:00
(http://socialevo.net/)

Заменяме телефона в хотела с iPhone

iphone в хотела

Интересна инициатива са проявили собствениците на верига хотели във Ванкувър. Оказва се, че хотелите Opus са взели радикално решение да подменят старите телефони в своите хотели с нови. И то какви! Става въпрос за iPhone 4S. Така според тях гостите на хотела ще могат да се възползват не само от апаратите, които ще бъдат неизменно с тях, докато са гости на хотела, но и таксите за роуминг няма да са проблем.

Една от основните причини, поради които собствениците на веригата от хотели Opus в Канада са взели това решение, е, че голям брой от техните гости идват от САЩ или Европа. Проблемът на посетителите е, че роуминг таксите са доста завишени и това е неудобство за хората, обичащи да говорят по телефона. Освен това прекрасно решение на проблема с мобилния интернет е намерено чрез iPhone-ите в хотела.

Освен iPhone в хотелите от веригата Opus можете да намерите и личен iPad. Това е първата верига хотели в света, която се решава на тази смела постъпка, а именно да интегрира нови мобилни технологии в своите стаи. Разбира се, разходите са доста големи, но със сигурност гостите на хотела ще останат очаровани и приятно изненадани. Надяваме се скоро да видим подобни практики и по нашите географски ширини.

Снимка: Apple

Подобни статии:

  1. Siri и за собствениците на iPhone 4 – по заобиколен път
  2. iPhone 5 излиза през Юни!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване