07/09/12 06:10
(http://www.azcheta.com/)

Голямо междучасие с малкия Никола

Малкият Никола от доста време ми е любимец. Дори и да ми е криво, неговите щуротии успяват да ме развеселят истински, а шантавите истории, в които съвсем случайно се забърква, ще впечатлят всеки малък разбойник.

„Междучасията на малкия Никола“ прибавя още весели истории в репертоара на момченцето  и неговите щури приятелчета Алсест, Йод, Клотер, Мексан, Жофроа и дори Анян (зубър и нагаждач). Ако не знаете как се прави вестник или колко е часът и защо часовници не трябва да се подаряват на малките палавници; ако се чудите как цял клас шантави деца посещават музей и къде е розовата ваза в хола… това е точната книга за вас. Не пропускайте да се посмеете от сърце и с глас на забавните недоразумения, които само възрастните могат да забъркат (правилно прочетохте – ВЪЗРАСТНИТЕ!).

Футболистите от Евро 2012 пък трябва да минат на няколко урока в запустелия двор. Защо? Защото нито Роналдо, нито Петър Чех, Швайнщайгер или дори Дел Боске знаят какво е то футболът. Виж, професионалисти като бащата на Никола и бащите на приятелчетата му, са добре запознати с тънкостите на играта и дори липсата на топка не ще ги спре – консервната кутия също върши прекрасна работа. Кой отбор ще победи в оспорвания турнир  „Наш`те срещу ваш`те“, ще разберете в „Междучасията на малкия Никола“!

Какво ви гарантирам? Че ще се спукате от смях! Ако пък ви се приискат още лудории, не пропускайте и останалите книжки от поредицата: „Ваканциите на малкия Никола“„Малкият Никола тръгва пак на училище“„Щуротиите на малкия Никола“„Малкият Никола и приятелчетата“ и „Малкият Никола“.

Вземи тази книга с отстъпка!





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване