07/10/12 02:39
(http://socialevo.net/)

RIM белязаха 3 милиарда свалени приложения

RIM-blackberry

Една от считаните за залязващи компании в мобилните технологии, RIM, официално обяви, че може да се похвали с 3 милиарда свалени приложения за BlackBerry. Разбира се, това число е трудно да се сравни с 30-те милиарда свалени приложения от App Store на Apple, но все пак идва на време, за да покаже, че канадската компания има потенциал и не трябва да бъде отписвана с лека ръка.

Три милиарда свалени приложения и 2.5 милиона сваляния средно на ден – впечатляващо – и можем да кажем, че броят на свалените приложения расте с всеки изминал ден,“ казва говорителят на RIM.

Според компанията са били нужни 786 дни за достигане на първия милиард, 210 за втория и 176 дни за достигане на третия милиард свалени приложения. От компанията заявиха също така, че разполагат с 90 000 приложения за продажба. Едно наистина впечатляващо число. Тази информация идва в момент, когато потребителите очакват пълен крах на RIM, но по наше мнение тя няма да изчезне, а е напълно възможно да бъде придобита от друга компания в дигиталната индустрия.

Снимка: RIM

Подобни статии:

  1. 4.8 милиарда със смартфони, 4.6 с четки за зъби [Инфографика]
  2. Купи си Apple само за $70.6 милиарда
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване