07/11/12 03:22
(http://socialevo.net/)

Горещо: Новият Google+ за iPad е тук

Горещо: Новият Google+ за iPad е тук

Както бяха обещали на конференцията I/O в края на месец юни, Google най-накрая пуснаха приложението Google+ за iPad. Вече можете да си го свалите от App Store.

Какво е новото:

Google+ за iPad и iPhone е вече версия 3.0 и е изцяло обновено, като предоставя пълна поддръжка за iPad и е бързо и елегантно. Добавена е възможността за влачене и пускане за споделяне на постове от потокa информация, стриймване на Hangouts към телевизор (ако имате AirPlay) и бързо отваряне на постове с движение на пръстите, ако искате да коментирате. Новост е добавената възможност за планиране и синхронизиране на Google+ Events. Добавянето на снимки към постове е още по-лесно. Можете да стартирате и да се присъединявате към Google Hangouts. Това определено ще ви хареса, особено ако имате iPad 2 или новия iPad с фронтална камера.

Това е една нова и дългоочаквана добавка към останалите приложения на Google, специално разработени за iPad. Ето и някои снимки от Google+ за iPad, който инсталирах вече, за да поекспериментирам. Те ще ви дадат по-ясна представа какво е новото в приложението.

Подобни статии:

  1. Новият iPad отново предизвиква възприятията
  2. LinkedIn пуснаха ново приложение за iPad
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване