07/11/12 02:00
(http://socialevo.net/)

Социална сряда: Как да сменим фона във Facebook

Рубриката „Социална сряда“ е гордо спонсорирана от фирма Social Me, предлагаща практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

Социална сряда: Как да сменим фона във Facebook

Скъпи приятели, изключително сме щастливи да заявим от дадената ни трибуна в лицето на SocialEvo.NET, че Social Me получи възможността всяка сряда да споделя с читателите на медията свои тайни, трикове и съвети за това как по-добре да управляваме и използваме социалните мрежи. Най-вече Facebook. В първата статия от рубриката „Социална сряда“ бихме желали да ви покажем един трик как да смените фона на своя профил във Facebook.

Първо отворете своя Firefox браузър. След това инсталирайте добавката Stylish. След като преминете през всички стъпки, рестартирайте браузъра.

Инсталирана вече на вашия браузър, добавката е готова и това, което трябва да направите, е да влезете наново във вашия Facebook профил. В долния ляв ъгъл ще видите иконка с малък „S“, която при активиране ще ви предостави възможност да изберете „Find Style for the Site“. Така ще се зареди и нов таб. В него ще видите различни безплатни теми, които можете да използвате. Изберете някоя от тях и ще видите как би изглеждал Facebook с нея. Ако ви хареса, просто натиснете върху „Install with Stylish“.

Изберете някоя от тях и ще видите как би изглеждал Facebook с нея. Ако ви хареса, просто натиснете върху "Install with Stylish".

Надяваме се трикчето да ви е харесало. Очаквайте още много интересни хитринки, които да прилагате във вашето вълнуващо ежедневие в социалните мрежи.

Подобни статии:

  1. Facebook пуска новите Оpen Graph приложения, наречени жестове, в сряда
  2. Как да си направим социална инфографика
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване