07/15/12 02:00
(http://socialevo.net/)

Toshl, мобилният финансов надзирател

Не е далеч денят, в който ще направим първото си плащане с мобилен телефон. И после мобилно приложение ще ни пита “А ти за какво ги даде тези пари?”, след което ще се заеме с изчисления и категоризации, така че да ни помогне в придържането към бюджета.

Докато това стане реалност, има и други интересни приложения за мобилния ти телефон. Едно такова е Toshl Finance. Инсталирах си го по-рано днес, след като един приятел ми го показа. Toshl прави точно това, което навремето се опитвах да постигна с таблиците в Google Docs (за да са ми под ръка навсякъде) – помага ми да следя всичките си плащания и да им слагам етикети.

Toshl прави впечатление с това, че е изключително просто и лесно. В същото време е и забавно, като пуска шегички. Това е най-важният екран.

Това е най-важният екран.

В него се въвежда всяко плащане за нещо. Първо избираш сумата, след това слагаш етикет. И това е. Единствено не трябва да забравяш да извадиш телефона, за да не пропуснеш някоя сума, но пък точно така се създават навици и ставаш по-отговорен. Има пълен списък с всички похарчени суми.

Най-хубавото от всичко е, че Toshl е достъпен и през уеб. Синхронизира се със сайта често, така че няма значение къде ще въвеждаш информация. На сайта по-лесно можеш да си направиш извод за какво харчиш най-много.

Toshl има и безплатна, и платена версия. Разликата е във възможностите. С платената получаваш доста повече таблици, анализи, отчети, изваждаш статистика на PDF (а не в CSV) и т.н. Виж Toshl, има го за iOS, Android, Symbian и Windows Phone 7.

Подобни статии:

  1. Мобилният трафик достигна нива от 12,6%
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване