07/15/12 07:37
(http://ivanbedrov.com/)

Донос

Това е донос срещу автора на този блог. Посоченото лице донася информация на неясни структури от Западна Германия. После те пишат анализи, изпращат ги на своите партийни и държавни ръководители. Те от своя страна налагат унизително наблюдение над Народна република България и целенасочено не допускат Родината ни в Шенген, където тя принадлежи по право още от 681 г. В този смисъл лицето е „чуждестранен агент“ и активен участник в антибългарската кампания.

Прилагам фактите: На 13 юли 2012 г. изданието еuro/topics публикува ежедневния си преглед на печата, в който избира десетина текста от около 300 вестници, информационни сайтове и блогове от цяла Европа. Изданието е орган на Федералната агенция за гражданско образование. Именно там се появява доносът на лицето:

Българските политици се страхуват от независимо правосъдие (оригинал на немски, на английски)

Следва превод на голяма част от поста „Да уволниш Човека на годината“ по повод уволнението на съдия Мирослава Тодорова. Това обаче не е първо подобно деяние на лицето. Службите на Западна Германия са получавали и разпространявали информация от него и миналата, и по-по-миналата година.

Този пост е най-обикновена хвалба, фукане един вид :) Но освен това е и предупреждение към вас, редовните читатели. Внимавайте, сред вас има чужди шпиони!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване