07/16/12 15:36
(http://www.azcheta.com/)

Брои ли се за книга, когато е върху тениска?

Дали ако книгата е издадена върху тениска, все пак се брои за книга? Много скоро може да ни се наложи наистина да си задаваме този въпрос, особено ако пичовете от T-Post решат да се развиват в насока "книги".

Засега шведският проект е стартирал с Т-списание - шестседмичното издание T-post, което се публикува върху тениски и е достъпно само с абонамент срещу 30 евро на брой. За всеки нов тираж редакторите избират по една актуална, но немейнстрийм тема, която развиват с помощта на малко текст и визуални артисти от цял свят.

"Tишъртките винаги са били чудесна основа за разговор, а сложиш ли малко смислено съдържание върху тях, хората наистина се замислят", обяснява главният редактор на T-Рost Петер Лундгрен. "Идеята ми дойде още през 2004-та година - искахме да променим начина, по който комуникираме част от идеите за рекламната агенция, в която тогава работех. А и фактът, че съм ужасно голям фен на тениските вероятно също е помогнал", разказва още той.

Всеки нов брой на T-Post идва с щампована визуализация на основната тема отпред и доста подробно описание в текст във вътрешната част на гърба на тениската. Чудесна основа за стартирането на серия с кратки разкази, не мислите ли?

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване