07/20/12 02:00
(http://socialevo.net/)

Най-новата SEO електронна книга от HubSpot

seo книга

Излезе най-новата електронна SEO книга в онлайн пространството, а компанията, която я издава и разпространява напълно безплатно, е HubSpot. Добре познатият ни сайт за пореден път пуска свободно сваляне на подобни материали, което се е превърнало в практика и печеливша стратегия за много компании и сайтове по света. Избрахме да ви известим за тази книга поради факта, че отразява доста нови промени, направени в алгоритмите, както и съветва за правилното прилагане на най-новите и работещи SEO практики.

Самата електронна книга се състои от седем основни части. Те засягат създаване на глобален сайт, офпейдж и онпейдж оптимизация, подбор и избор на правилни ключови думи и фрази, дизайн, прилагане на социални мрежи към SEO микса. Категориите са добре познати, но обновени и включват прясна информация, изложена по един прекрасен и лесно четим начин. Изключително важно е, че книгата предоставя материята много разбираемо, което е в помощ на хората, които разбират от SEO, но не са специалисти в тази сфера.

Прекрасно впечатление прави, че са засегнати теми като фонтовете, което се явява доста голям проблем за дизайнерите. В много случаи се избират фонтове, които не се отварят от браузърите, а това е проблем също така и за търсачките. Прилагането на Google Fonts е един прекрасен начин този проблем да бъде избегнат. Освен това се показва как социалните мрежи водят до генериране на прекрасни линкове. Например ретуитовете, съдържащи ключови думи, могат да ви донесат прекрасна връзка. Ако искате да прочетете за всички практики, можете да се възползвате, като свалите цялата електронна книга директно чрез SocialEvo.NET.

Снимка: HubSpot

Подобни статии:

  1. EPIC заплашва да блокира новата социална търсачка на Google
  2. Новата социална търсачка на Google – Search+Your World
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване