07/21/12 12:16
(http://socialevo.net/)

Apple закупи е-мейл клиента Sparrow

Apple закупи е-мейл клиента Sparrow

Този петък от Google обявиха закупуването на Sparrow - популярният е-мейл клиент за мобилни устройства с iOS операционна система и MAC компютри.

Google имат своя е-мейл клиент Gmail, но на Apple устройства той не е така добър и популярен. Ето защо придобиването на Sparrow, който е много по-добър и търсен, е добър ход от страна на Google.

Придобиването на компанията означава, че от една страна Google придобива един много добър е-мейл клиент за компютрите и мобилните устройства, ползващи операционната система Apple Macintosh, но също и възможност да ползват натрупания опит на екипа от Sparrow за подобряване на самия Gmail.

Ето какво споделя за сделката Dom Leca, изпълнителен директор на Sparrow, на официалния блог на компанията:

За нас е много важно как хората общуват и ние направихме всичко възможно да ви предоставим най-интуитивния и лесен начин за общуване с е-мейл. Сега ние се присъединяваме към екипа на Gmail, за да реализираме една по-голяма визия, която ние смятаме, че можем да постигнем по-добре с Google.

Снимка: Sparrow

Подобни статии:

  1. Красивият и удобен имейл клиент Sparrow за iOS е на промоция
  2. Колко големи са Apple наистина?
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване