08/01/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Facebook Messages при затворен браузър само в „Социална сряда“

Рубриката „Социална сряда“ е гордо спонсорирана от фирма Social Me, предлагаща практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

facebook messages в социална сряда

Днес в рубриката „Социална сряда“ бихме желали да ви разкрием един начин да продължите чата със своите Facebook приятели дори след като сте затворили браузъра. Това е изключително полезно, тъй като не трябва да товарите браузъра с допълнителни прозорци, а това да забавя работата му. От друга страна, ще можете до голяма степен да се поскриете от лошия шеф, който кръжи над вас и побеснява, когато мерне логото на Facebook в горния ляв ъгъл на браузъра.

Днес в „Социална сряда“ говорим за две прекрасни приложения, които ще ви позволят да комуникирате с Facebook приятелите си дори при затворен таб или браузър. Първото такова се казва ChitChat и ви позволява да отворите своята комуникация в малка рамка. Платформата наподобява Yahoo Messеnger и gTalk. За съжаление притежателите на Mac няма да могат да се възползват, тъй като става дума за функционалност само под Microsoft Windows.

Другият вариант, който ви даваме, се нарича Digsby и е невероятна възможност да комуникирате с контактите си не само във Facebook, но и в Yahoo, ICQ, MSN, gTalk и Jabber. Но това не е всичко, както се казва в рекламите по телевизията. Ще можете да синхронизирате с Digsby профилите си в Twitter, LinkedIn и MySpace. Какво по-прекрасно от това всичко да е на едно място! Ще ви бъде дадена възможност също така за пълно персонализиране на профила в Digsby като фон и навигация.

Надяваме се, че днешните две решения ще улеснят престоя и комуникацията в социалните мрежи и в частност във Facebook. Ще очакваме също така от вас препоръки и съвети, които самите вие бихте желали да споделите с нас, екипа на SocialMe. За целта можете да пишете на info@socialevo.net или да комуникирате чрез профилите на основните автори Тишо, Томи, Ванката и Гената.

Снимка: Facebook Icons

Подобни статии:

  1. Препращай във Facebook със „Социална сряда“
  2. Социална сряда: Как да сменим фона във Facebook
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване