08/01/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Кога е най-доброто време за публикуване в социалните мрежи

Кога е най-доброто време за публикуване в социалните мрежи

Кога е най-доброто време за публикуване в социалните мрежи? Това е въпрос, който има много отговори, и аз ще ви покажа две неща: един часовник, който отброява всеки час, и една инфографика на social coffein, която включва Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ и Pinterest, a пък часовникът показва Tumblr, Twitter и Facebook с данни от Bitly.

Сигурно ще си кажете, че всичко това е ценно и защо го споделям с вас, при положение че мога да си запазя за мен и да се възползвам максимално за страниците, които управлявам. Е да, ама не. Ценно е, да, НО от 5 дни работя горе-долу по тези схеми и, да си кажа, не съм много доволна. Убедих се за пореден път, че всяка Facebook страница има хубавите и не толкова подходящи часове за своите публикации. Всичко зависи от феновете и от вида бизнес (ако е такава). Много е изписано и ако искате да прочетете материали по въпроса кога, как и колко да досаждаме на феновете… ами, използвайте Google Search, там има всичко.

Ето линк към часовника, а ако не ви се зарежда, може да използвате скрийншота за Facebook. 

Разгледайте подробно и тази инфографика. През следващите няколко дни опитайте да поствате по тези схеми и чакам и вашето мнение и коментари.

Интересна е, нали? Все пак никога не забравяйте, че голяма част от успеха на нашите публикации носи съдържанието им. Нека забавляваме и информираме нашите фенове, а не да ги спамим, както за съжаление правят много от админите. Поздрави от мен и успех ви пожелавам!

Подобни статии:

  1. Колко време прекарваме в социалните мрежи?
  2. Как използваме социалните мрежи [Инфографика]
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване