08/08/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Apple изхвърля YouTube от iOS 6

Apple изхвърля YouTube от iOS 6

След като Apple се отказаха от Google Maps в следващата версия на мобилната си операционна система, сега компанията взема радикално решение да се отърве от приложението YouTube в iOS 6. Така след като се сдобиете с новата разработка на Apple, няма да имате достъп до приложението за гледане на клипчета в YouTube. Това обаче не означава, че потребителите на Apple ще трябва да забравят най-популярната видео социална мрежа.

Според говорителя на Apple лицензът на компанията за употреба на приложението за YouTube в iOS 6 е изтекла, но Google разработват ново решение, което в най-скоро време да бъде налично в App Store. Все пак неофициалната война между Google и Apple започва да личи все по-ясно. Така с всеки изминал ден можем да станем свидетели на все повече и повече приложения, които отпадат от тази операционна система.

iOS 6 се очаква през есента, а от Google тръбят, че разработват прекрасни възможности за своите потребители, свързани с Google Maps и Google Earth. Ако Apple обаче искат да се възползват от тях, ще трябва да се потрудят, за да подобрят взаимоотношенията си с Google, така че те да им съдействат с нови лицензи.

Снимка: Apple

Подобни статии:

  1. Apple отварят Bluetooth на своя iPhone
  2. Apple с гениални* реклами за Apple Genius
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване