08/08/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Как да повишим видимостта си във Facebook в „Социална сряда“

Рубриката „Социална сряда“ е гордо спонсорирана от фирма Social Me, предлагаща практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

Как да повишим видимостта си във Facebook

Днес в „Социална сряда“ ще ви разкрием как да повишите активността на феновете си. Всички тези, които са харесали вашата Facebook фен страница, е добре да не се превръщат в „мъртви души“, а да комуникират и виждат вашите статуси. Съветите, които ви даваме, няма да гарантират, че 100% от феновете ви ще виждат какво публикувате и съответно ще го харесват, но тези фактори категорично ще се подобрят.

Първият съвет е да поставите красива и креативна снимка на корицата (cover photo). Внимавайте за резолюцията – тя не трябва да е по-малка от 851 x 315 px. Имайте предвид, че трябва да е по-малка от 100 килобайта. Резолюцията трябва да е нагласена предварително във Photoshop, за да можете наистина да постигнете красива визия.

След това е добра идея да закачате важни и добре изложени от вас новини като „Highlights“. Искаме да кажем, че когато публикувате последна новина, която е важна, трябва да я „подчертаете“ със звездичката, която се намира точно над поста в дясната част на екрана.

Третият съвет е да стимулирате ваши приятели и колеги във фен страницата да харесват и коментират постовете. Не се притеснявайте от факта, че си харесвате и коментирате статусите. Ако го правите компетентно и интересно, единственият ефект, който ще постигнете, е по-добра видимост на статуса и повече лайкове.

Последната хитринка е свързана със самите статуси. Експериментирайте със снимки, свързани със сезона. В нашия случай – лятото. Нека те са умерено провокативни, интересни и с добра резолюция. Също така можете да се опитате да поствате смешни цитати, афоризми и други подобни неща.

Подобни статии:

  1. Препращай във Facebook със „Социална сряда“
  2. Социална сряда: Как да сменим фона във Facebook
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване