08/09/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Президентът г-н Росен Плевнелиев с официален профил в Twitter

Президентът г-н Росен Плевнелиев с официален профил в Twitter

Ето че имаме новина, добра новина, нашият президент, г-н Росен Плевнелиев, е вече с официален профил в Twitter. Профилът @BgPresidency е всъщност официалният Twitter акаунт на Администрацията на Президента Росен Плевнелиев.

официалният Twitter акаунт на Администрацията на Президента Росен Плевенлиев

От пресслужбата на Президентството съобщиха, че това е официалният профил на Президента Росен Плевнелиев, а всички останали не са автентични. Пак според тях в социалната мрежа ще бъде публикувана допълнителна информация към данните, които редовно се публикуват на сайта на президента. За тези от вас, които искат да следят в Twitter изявите на Президента, натиснете бутона по-долу.

Надяваме се профилът да бъде активен и да ни дава полезна информация за дейността на Президентството. Нещо, което г-н Плевнелиев е обещал и сме сигурни, че ще се случи. В скоро време очакваме и официален профил в Google+, а защо не и Google+ Hangouts сесия с Президента? Ще следим внимателно и с надежда какво се случва и какво се публикува. Една наистина добра новина.

Снимка: БГНЕС

Подобни статии:

  1. Барак Обама с профил и в Google+
  2. Росен Дуков: Днес ние се учим от другите, а те се учат от нас на международно ниво.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване