08/09/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Трикове и съвети за работа с Google+

Отворихте ли си акаунт в Google+? Ако още не сте и се двоумите, силно ви препоръчвам да го направите. След Facebook това е мястото в социалните медии, което може да ви бъде от една страна интересно и от друга полезно както в личен план, така и в служебен. Не е за подценяване, ама въобще.

Откакто се появи Google+, наблюдавам как тя става все по-добра и по-добра. От една страна Google правят всичко възможно да интегрират всички свои приложения около Google+, a от друга самата социална мрежа се развива. Има много причини за желанието на Google да наложи Google+ като крайъгълен камък в букета от онлайн приложения, които предлага на потребителите. Не на последно място е и желанието да изпреварят своите конкуренти в лицето на Facebook, Twitter, Apple, Microsoft за сърцата и душите на онлайн потребителите.

Затова, ако не сте си регистрирали личен профил в Google+, което силно ви препоръчвам, можете да го направите тук. А ако имате фирма, е препоръчително да създадете своя бизнес страница. Бизнесът вече е в Google+. Той знае, че нещата се развиват и там е място, където трябва да участва. А Google отдавна са доказали, че обичат бизнеса. Въобще win-win положение за всички.

Ако току-що го правите или сте го направили наскоро, имате профил в Google+, е хубаво да знаете някои основни неща, които могат да ви бъдат полезни. Нашият колега и приятел Димитър Николов в своя сайт Kreativen.com е подготвил интересна и полезнa инфографика на български език, наречена „Полезни трикове за работа с Google+“.

Това, което дава като съвети, е:

- Как да форматираме текст;
- Как да качваме снимки;
- Кой вижда споделеното;
- Клавишни комбинации за нинджи.

С негово разрешение публикуваме и самата инфографика, защото смятаме, че е полезна за нашите читатели. Ако имате и други съвети и наблюдения, ще се радвам, ако ги споделите с нас и нашите читатели.

Полезни трикове за работа с Google+

Подобни статии:

  1. 5 начина как да използвате Pinterest за мечтаната работа
  2. 10 съвета и трикове за YouTube
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване