08/14/12 08:17
(http://socialevo.net/)

Холандци се шегуват българските олимпийци

TBWA

Интересна шега се появи в интернет пространството, която засяга пряко не само нашите горди спортисти, а също така целият български народ. Рекламна агенция TBWA, Холандия, си е позволила да се пошегува доста остро с националността на българина като е иронизирал българин изпълняващ скокове във вода. Самият рекламен спот се появява в AdsOfTheWorld и рекламира продукти на марката FLUKE.

Подобно изпълнение наистина не отговаря съвсем на авторитета на една подобна рекламна агенция. Ние, от SocialEvo, бихме желали да коментираме този казус тъй като е донякъде недопустимо дадена нация да бъде иронизирана по този начин. За съжаление и трите качени спота засягат нациите България, Нова Зеландия и Уелс, но не и Холандия. Колкото и горди да са холандците е редно да се извинят и да внимават следващия път когато криейтивите им дадат поредното безумно предложение! Разбираме, че чувството за хумор е важно, но именно поради тази причина съществуват адекватни PR подходи.

http://www.youtube.com/watch?v=r1beRECFSBg

Подобни статии:

  1. Samsung отново се шегуват с iPhone
  2. Кой спечели Българските Фейсбук награди
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване