08/23/12 02:00
(http://socialevo.net/)

Facebook App ще каже на приятелите ви, ако умрете

Facebook App оповестява приятелите ви, ако умрете

Едно от най-нашумелите приложения в социалната мрежа Facebook, If I Die, набра толкова голяма скорост, че само за броени месеци абонатите станаха цели 200 000. Идеята на налудничавата хрумка е да информира избрани от вас приятели във Facebook, ако ви сполети нещастен случай. Колкото и страховито да звучи тази идея, тя е приветствана къде на шега, къде с доза сериозност. 

Оказва се, че новото в приложение е опция да направиш така, че всичките ти приятели да разберат за твоята гибел. По този начин няма значение дали имаш 60 или 600 приятели - те всичките ще получат съобщение. Единственото условие е да дадеш права на app-а, а след това да оторизираш трима свои приятели, които трябва да потвърдят неприятната вест. 

Подобни приложения наистина всяват леко страх у нас и можем да се зачудим доколко те са ОК със случващото се наоколо. От друга страна, те са информатор за наистина важни неща, ако погледнем на тях обективно. Все пак оставяме на вас да прецените дали идеята е добра, или не.

http://www.youtube.com/watch?v=YIX0Epx4VVc

Снимка: Socialevo

Подобни статии:

  1. Има ли Facebook след смъртта?
  2. 46% от майките не дават на децата си да видят техния Facebook профил
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване