08/23/12 09:28
(http://www.azcheta.com/)

Наш човек с номинация за най-вдъхновяваща личност

Тази седмица започна страхотно за нас, след като разбрахме, че човек от "Аз чета" - създателят на сайта Александър Кръстев - е номиниран за проекта на JobTiger.tv "Човекът, който ме вдъхновява". Екипът на JobTiger се е захванал с нелеката задача да "идентифицира новите българи, които имат положителен образ и влияние в различни области от живота ни – образование, наука, изкуство, бизнес, спорт", в което им пожелаваме успех.

Алекс е номиниран за това, че "вече седем години последователно се бори за положителни промени в книгоиздаването у нас, за въвеждане на модерни практики, за промяна на динозавърското мислене, което продължава да властва". Номинацията е от страхотния Христо Блажев от "Книголандия", на когото все ще намерим начин да се отблагодарим.

Ако поне веднъж сте се почувствали вдъхновени от нещата, които Алекс е направил (и най-вече от самия него), можете да го подкрепите с глас на сайта на проекта тук.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване