08/24/12 02:00
(http://socialevo.net/)

Facebook съобщенията получават сериозен визуален ъпгрейд!

Facebook съобщенията получават сериозен визуален ъпгрейд!

Считано от днес, Facebook въвежда промени в облика на вашите кореспонденции в социалната мрежа. Липсват подробности относно новите функции, но вероятно всеки момент ще можете да ги видите сами на профилите си.

Както се вижда на споделеното от Facebook изображение, списъкът с дискусии и четената в момента дискусия ще могат да се виждат на един екран. Сред нововъведенията е и възможността за качване на повече от една снимка наведнъж и съответно по-добро онагледяване в хронологията. Ще има лесно достъпни емотиконки (като в чата), също и нови команди с горещи бутони за боравене със съобщенията. Всички от тях ще бъдат достъпни с командата Alt+Q.

Като цяло новият интерфейс напомня добре познатите ни пощенски кутии и като всяка промяна, която Facebook правят, явно и с тази се надяват, че ще направят преживяването в социалната мрежа по-удобно и приятно за нас. Аз лично вярвам, че ще се хареса на всички… Споделете, ако забележите някоя интересна нова функция!

Подобни статии:

  1. Внимавайте! Новият Facebook Тimeline е бомба със закъснител
  2. Пуснаха новия Timeline за всички потребители на Facebook
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване