09/21/12 19:01
(http://aym.pressclub.bg/)

Епизод 12: Случаят Йордан Опиц

bedrov

Тази неделя, 23 септември, 17.30 ч. - Епизод 12 - "Случаят Йордан Опиц, реакцията на обществото и отговорността на медиите.". Водещ на разговора ще бъде журналистът Иван Бедров.. Иван е работил в “Свободна Европа”, бТВ, RE:TV, в-к ПАРИ и Капитал Daily. Репортер, журналист и водещ. Негови гости са д-р Николай Михайлов, адв. Любомир Талев и Борис Митов, журналист от Mediapool. Разговорът ще започне с д-р Николай Михайлов. Завършва медицина и теология. Преподавател. Бивш народен представител с листата на ДСБ. Николай Михайлов е сред основателите на ДСБ. Напуска партията. Добре познат с безкомпромисните си анализи и диагнози на проблемите на съвременното ни общество, д-р Михайлов ще коментира различните позиции по казуса “Опиц”, престъплението, наказанието, справедливостта, правото на защита на частната собственост и самозащитата. Във втората част на разговора ще участват адвокатът Любомир Талев и съдебният репотер Борис Митов. Любомир Талев е юрист. Завършва право в СУ “Климент Охридски”. Преминава следдипломна квалификация в City University of London. Адв. Талев е сред най-активните застъпници на тезата за процесуалните грешки и искането за помилване на Йордан Опиц. Талев е сред хората, изготвили искането за помилване на Йордан Опиц, внесено в президентството. Един от създателите на фейсбук-групата в защита на Йордан Опиц. Борис Митов е съдебен репортер. Автор на много анализи и публикации за съдебната система в България. Двамата, Борис и Любомир, ще обсъдят има ли процесуални грешки, справедлива ли е присъдата, самоотбрана или саморазправа е убийството на Мариан Янчев... Очаквайте разговора на Иван Бедров с неговите гости тази неделя, 23 септември, 17.30 ч. на живо тук: http://aym.pressclub.bg/live
Очакваме мненията, коментарите и въпросите ви по темата на Епизод 12 тази неделя от 17.30 ч. тук, в Twitter с хаштаг #gnevnite12, както и в Livechat-а по време на живото излъчване.
Публикувана на 09/21/12 19:01 http://gnevnite.pianews.eu/headline/20120921/topic-531
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване