09/27/12 03:00
(http://socialevo.net/)

На вашето внимание – ReadyCase за iPhone

Днес искам да ви представя продукт, който не би трябвало да ме развълнува толкова, но щом изгледах рекламния клип, ми се прииска да си го поръчам. По възможност в червено… Това е продукт, който би привлякъл мъжката аудитория, но би впечатлил и доста от дамите. Това е ReadyCase на Indiegogo.

На вашето внимание - ReadyCase за iPhone

Той не е просто поредният калъф за iPhone, той е много повече! Собствениците на iPhone се дразнят от факта, че когато сложат калъфче на своя телефон, той придобива гигантски размери. В този случай обаче добавяме едва 3-милиметров корпус. изработен от здрав композитен материал. Това, което прави ReadyCase толкова специален, е останалияt набор от екстри, които ще получите с него. Най-простичкото са двете щипки (двата клипса) за слушалки, разположени вертикално и хоризонтално. Също и флаш памет от 8 или 16GB, която служи и като стойка с няколко различни позиции.  Пръстен за сменящи се обективи ­- макро, рибешко око и широкоъгълен, – специално изработени за iPhone.

Пръстен за сменящи се обективи ­- макро, рибешко око и широкоъгълен, - специално изработени за iPhone.

И към това прибавяме мултифункционален инструмент, включващ стандартно и назъбено острие, плоска отвертка и неизменната отварачка. Закъде сме без отварачка!

За момента този продукт все още търси финансиране от $15 000. За да съберат тази сума, създателите му предлагат предварително закупуване на няколко различни варианта на комплекта в зависимост от цената, която всеки потенциален клиент би заплатил. Ето защо някои комплекти на по-ниска стойност не включват обективите. Предлага се във вариант за iPhone4/4S и iPhone5.

И за финал остава да видите рекламния клип. Мисля, че ще останете възхитени.

Снимки: Indiegogo

Подобни статии:

  1. Samsung отново се шегуват с iPhone
  2. iPhone 5 излиза през Юни!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване