10/05/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Най-голямата почивка в света с Kit-Kat и Facebook

nestle social media

Едно от най-сладките изкушения Kit-Kat ще се опита да направи масова почивка в света. Както всички знаем то слоганът на Kit-Kat е „Take a break, have a Kit-Kat„, а грандиозната хрумка ще бъде реализирана посредством специална апликация във Facebook. Идеята е да бъдат активизирани всички 13 милиона фена на Kit-Kat във Facebook страницата, а също така да бъдат генерирани и допълнителни такива. Всеки, който иска да се включи в необикновеното събитив ще трябва да хареса страницата на Kit-Kat в социалната мрежа.

Всеки един, който има регистриран профил във Facebook, може да участва в най-голямата почивка в света. Като официална дата на събитието е обявена 11.10.2012 г. Потребителите ще могат да изпращат снимки и видео материали на свои приятели, а всичката информация ще се складира в специална виртуална кутия наречена „Break Box“. На гореспоменатата дата тази кутия ще се отвори и всички участници ще могат да се забавляват виждайки споделените видеа и снимки.

Най-голямата почивка в света с Kit-Kat и Facebook

Играта на Kit-Kat се очаква да събере милиони последователи, които да се опитат да направят един наистина прекрасен почивен ден. Петъкът трябва да се превърне в ден изпълнен с усмивки и множество свежи моменти. Ако и вие искате да станете част от това можете да се присъедините на фен страницата на Kit-Kat във Facebook.

Снимка: Nestle

Подобни статии:

  1. Борим стреса в социалките с KitKat
  2. Heineken+Facebook=Бъдеще
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване