10/05/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Семинар на тема: „Как да продаваме успешно чрез социалните мрежи“ | #SocialMe Workshop 9

smworkshop-seminar

Ако се чудите какви са тенденциите в социалните медии и как да се възползвате от тях, как да управлявате бранда си като ефективно комуникирате с цел повече продажби, как да създадете онлайн магазини и да станете част от онлайн търговията или пък как да създавате, таргетирате и управлявате PPC рекламни кампании във Facebook то това е за вас!

Семинарът “Как да продаваме успешно чрез социалните мрежи„, който е част от поредицата семинари на тема „социални мрежи“ организиран от SocialMe, ще се проведе на 27.10.2012 в град София, ТЦ Интерпред зала в 08:30 ч. Всички желаещи да се запишат могат да го направят на официалната страница на събитието SocialMe Workshop #9.

Водещите гурута, които ще ви покажат последните трикове и хитрости от света на социалните мрежи са:

ivo_iliev

Иво Илиев е консултант в сферата на дигиталния маркетинг и реклама от близо 10 години. Реализира за европейски компании множество маркетингови стратегии, основани на ефективното използване на социалните медии и търсещите машини в Интернет. През последните години реализира множество интерактивни Facebook приложения и дигитални разработки. Иво е главен организатор на „Класация на българските facebook страници“: http://bgfacebook.com/.Популярен е в интернет пространството със своя професионален блог за интернет маркетинг, социални медии и SEO: http://ivosiliev.com/

• Новите тенденции в социалните медии, какво се промени през 2012;
• Кои социални медии да използваме активно и ще ни бъдат от полза;
• Какво вече не работи във Facebook;
• Какво не трябва да се прави / често срещани грешки;

alen_popovich

Ален Попович е маркетинг мениджър на Social Me. Фирмата предлага практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook. Ален Попович прави успешни Facebook кампании за едни от най-големите фирми и марки на българския пазар - Vip Brother Bulgaria, Ариана, Технополис, Nikon, Фондацията на Димитър Бербатов, Chivas Regal, Chupa Chups, X Factor Bulgaria и над 50 други бранда.

• Управление на бранд и фирмена фейсбук страница – казуси и примери от практиката;
• Създаване на игри и конкурси във Фейсбук с цел привличане на повече фенове. Правила и позволени действия. Примери от практиката;
• Как да реагираме при нападки и критични ситуации по време на комуникация с феновете;

bvalov1

Бисер Вълов Бисер Вълов Блогър, ПР специалист и ценител на креативността в общуването. Работи от 5 години в агенция APRA Porter Novelli, като настоящият му пост е „Мениджър нови медии“. Отговаря за дигиталните услуги на агенцията, обединени в звеното APRA Digital. Специализирал е в областта на дигиталния маркетинг и интернет комуникацията. Има няколкогодишен опит като ПР конкултант и организатор на събития, работейки за клиенти като Coca-Cola, Nestle, HP и Microsoft. Автор е на един от първите блогове за маркетинг в България – „Отвъд ириса„. В свободното си време се интересува от литература, психология и изкуство.

• Създаване, таргетиране и управление на платени ФЕЙСБУК РЕКЛАМНИ КАМПАНИИ ( PPC )
• Избор на ефективен „landing page“ за фейсбук реклама;
• Нововъведението „Фейсбук оферти“ и как да ги използваме;
• Копирайтинг на рекламните съобщения и практически примери;
• Създаване и използване на видео в социалните медии и фирмени страници с цел популяризиране на продукти/услуги;

chorbanov1

Инж. Стефан Чорбанов MBA - Стефан Чорбанов основава Stenik през 2004 г., като последнователно заема позициите като дизайнер, разработчик, PM и консултант. Със своите съдружници налага Stenik като водеща уеб агенция за разработка на интернет магазини. В 9 годишния си „e-commerce“ опит, Стефан е работил за клиенти като Фантастико, Хиполенд, CarpetMAX, Кокетна, Пакостник, Денси и десетки други. От 4 години, като хоби, развива свои собствени онлайн магазини, което го прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – комбинация от опит, който малцина го притежават.

mitkostennik

Димитър Димитров - Димитър Димитров се присъединява като съдружник в Stenik през 2006 г., като от тогава до днес отговаря за печеленето на нови клиенти за компанията. Опитът, който придобива със сключените си договори за над 300 уеб сайта и срещите си със стотици други клиенти, му дава самочувствието да се нарече уеб консултант. Участвал е в консултирането и разработката на редица големи уеб сайтове и онлайн магазини за клиенти от ранга на МЕТРО, Евромаркет, Тексимбанк, HDI и др. Силата на Димитър е консултирането на клиенти за интеграция на онлайн магазини с различни ERP системи и складови софтуери, а неговата страст са онлайн магазините за дрехи, фитнес и хранителни добавки.

• Как да създадем и управляваме успешно онлайн магазин;
• Нови тенденции и актуални новини в областта на онлайн търговията 2012/2013г.;
• Съвети и препоръки за електронни магазини. Най-често допускани грешки.;
• Интересни примери и казуси от практиката;

Манов

Александър Манев - управител на печатна къща J-Point+. Фирмата е създадена през 2006 година и е специализирана в областта на дигиталния офсетов печат. Александър е Магистър инженер по Информационни технлогии с интереси и практика в областта на IT технологиите, дигиталният печат и иновациите. Технологичните нововъведения, които прави поставят печатницата на  лидерска позиция в печатарския бранш в България. В Началото на 2012 година стартира web-to-print порталът print2day, който позволява онлайн дизайн, изработка и поръчка на печатни рекламни материали. Последното нововъведение за тази година, което Александър прави за J-Point+ е машина за печат и изработка на пласмасови карти.

jpointlektor2

Венелин Кръстев - маркетинг мениджър на печатна къща J-Point+. Той е завършил полиграфия в ХТМУ и е минал през всички етапи на работният процес в областта на полиграфията:  от предпечат през експонация на филми до дигиталия печат с първият модел HP Indigo през 2001 година. Работи в печатарския бранш повече от 10 години, през които непрекъснато се стреми да усъвършенства уменията си и процеса на работа. Със знанията и уменията, които  Венелин натрупва през годините, успява да привлече за J-Point+ големи клиенти, като най-големите брандове в сферта на FMCG, извесни марки вериги магазини, продукти и други.

Панелната дискусия пък ще бъде водена от:

Модератори: Ален Попович, Иво Илиев

Социални мрежи

Борис Луканов - Експерт по маркетинг, реклама, PR, комуникации и медии.
Борил Богоев - Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. Управител е на Webface Consult и автор на онлайн курсовете „Летящ старт в Интернет маркетинга“, „Десет навика за върхова продуктивност“ и „Email Kama Sutra“. Съавтор е в „Блогопедия“ и горд притежател на Ph.D. по бизнес модели в Интернет. 
Стефан Чорбанов - Основател и управител на Stenik
Димитър Димитров - Съдружник и търговски директор на Stenik
Бисер Вълов - Блогър и ПР експерт. Към момента работи като „Мениджър нови медии“ 
в APRA Porter Novelli / APRA Digital.
Крис Георгиев - Предприемач и експерт в областта на онлайн маркетинга.

Програма:

8:30 –   9:30    Регистрация на участниците
9:30 –   10:30  Иво Илиев
10:30 – 11:00  Кафе пауза и Нетуъркинг
11:00 – 12:00  Ален Попович
12:00 – 13:00  Обедна почивка
13:00 – 14:00  Бисев Вълов
14:00 – 14:20  Кафе пауза и Нетуъркинг
14:20 – 16:00  Стефан Чорбанов и Димитър Димитров
16:00 – 16:15   Кратка почивка 
16:15 –  17:00  Александър Манев и Венелин Кръстев
17:00 – 17:15   Кратка почивка
17:15 –  18:30  Дискусионен панел 

Семинарът “Как да продаваме успешно чрез социалните мрежи„, който е част от поредицата семинари на тема „социални мрежи“ организиран от SocialMe, ще се проведе на 27.10.2012 в град София, ТЦ Интерпред зала в 08:30 ч. Всички желаещи да се запишат могат да го направят на официалната страница на събитието SocialMe Workshop #9.

Подобни статии:

  1. Семинар на тема „Използваш ли ефективно Google Analytics?“
  2. Кръговратът на социалните мрежи: Инфографика
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване