10/10/12 07:00
(http://www.kenanoff.com/blog/)

Архивите винаги са лоши 2

Да, предишния път далеч не бях прав. Това не е второто споменаване на Борисов в интернет по хронология. Не е и най интересното (но е близо). Напоследък се споделя една още по-интересна статия от миналото на премиера. Добре че Капитал качиха онлайн и най-старите си архиви. Ето го Борисов (цитат) как “добива светска популярност неотдавна, когато на коктейла по случай първия рожден ден на SIC се нагърби с нелеката задача на контактьор с медиите.”

SIC духна свещичка под звуците на роял

Отляво надясно: Венцислав Стефанов, съдружник в Интергруп, вицепрезидент на Славия и БфС, Румен Николов-Пашата, Бойко Борисов, шеф на фирма Ипон, Николай Златев, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на ТСБанк

Година след създаването си известната със спорна слава застрахователна компания SIC (Security Insurance Company), или просто СИК, се вижда на четвърто място сред застрахователите и мечтае за приходи от милиарди. По повод на светлата годишнина застрахователите с борчески дух вдигнаха коктейл, който беше уважен от видни личност предимно от банковите и спортните среди. “Нас, вас и другите, които сме поканили, но не дойдоха, ни свързват истинско приятелство и сърдечна дружба”, прочете с известни приписания шефът на СИК Красимир Маринов-Маргин от лист, подвързан в алена папка. (Червеният цвят може да се окаже емблематичен за групировката, тъй като с него е оцветен и нейният символ.)

(...)
прочетете останалата част от Архивите винаги са лоши 2 (527 думи)


Споделете в Twitter | Споделете във Facebook

коментирайте на страницата ->

| | Абонирайте се за нашите публикации по RSS или email или Facebook

Публикувана на 10/10/12 07:00 http://www.kenanoff.com/blog/archives/2677
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване