10/26/12 03:00
(http://socialevo.net/)

LinkedIn пускат видео реклами

LinkedIn пускат видео реклами

Професионалната социална мрежа LinkedIn ще предлага възможността за използването на видео реклама в сайта. Размерите ще бъдат 300×250 и новите видео реклами ще имат същия потенциал да достигнат до 175-те милиона активни потребители на LinkedIn, какъвто имат сегашните текстови и графични реклами.

Когато потребителите кликнат на подобна видео реклама, те ще могат да видят 30-секундно видео. През тези 30 секунди рекламодателите могат да отправят своето рекламно послание и да привлекат клиенти или посетители на своя сайт.

„С видео рекламите на LinkedIn можете да контролирате разходите и да спрете кампанията си по всяко време.“ Това съобщи Уил Хамбли, който е онлайн маркетинг директор в LinkedIn. За повече информация можете да видите този блог пост.

Рекламодателите ще имат възможност да закупят рекламни позиции на PPV (Pay Per View) и PPC (Pay Per Click). Те ще могат да насочват своите кампании към определена длъжност или функция, сфера, локация, размер на фирмата или име, възраст, пол и др. Компанията се опитва да опрости процеса чрез интегриране на YouTube видео и анализ в услугата.

„LinkedIn видео рекламите работят безпроблемно с YouTube, така че можете да използвате своето присъствие в YouTube и промотирате същите клипове в LinkedIn“, споделя още Хамбли. Въпреки че LinkedIn няма минимален седмичен, месечен или годишен лимит, тук има изискване цената да не е под $2 на клик и дневните бюджети да са над $10.

Според мен това е една нова и чудесна възможност за рекламодателите. Какво е вашето мнение? Вие бихте ли се възползвали от тази нова перспектива?

Снимка: LinkedIn

Подобни статии:

  1. Twitter използван от 91% от B2B маркетьорите, но LinkedIn с двойно по-голям ефект
  2. YouTube със свое FREE професионално видео студио
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване