11/17/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Приложението Google Maps за iOS е готово

Приложението Google Maps за iOS е готово

The Wall Street Journal съобщава, че Google са почти готови със своето последно бижу – Google Maps за iOS. По този начин всички притежатели на мобилни устройства, опериращи под iOS, ще могат да се възползват от услугите на Google и продукта Google Maps, който започва да става все по-добър и използваем. По всяка вероятност Apple ще приемат предизвикателството и Google Maps ще попадне в App Store, все пак те вече са одобрили доста от приложенията на Google, включително Chrome за iOS.

За съжаление обаче приложението на Google ще бъде тежичко. Очаква се, че то ще е поле за изява и на рекламистите. Всъщност предстои да видим с какво ще ни изненадат Google – и като потребители, и като маркетинг специалисти. ”Ние вярваме, че Google Maps е най-добрата и лесна за употреба услуга в своята категория. Нашата основна цел е да я направим достъпна за всеки един потребител, независимо в коя част на света се намира той.” - споделят от Google. 

Според вътрешна информация Google Maps за iOS е напълно готово и в момента се нанасят последни корекции. Приложението също така ще предложи “turn-by-turn” навигация, която позволява на потребителите да я използват като GPS, докато шофират. 

Снимка: Apple

Подобни статии:

  1. Google Maps за iOS до края на годината. Какво ще кажат Apple?
  2. Google май наистина работят по Maps за iOS
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване