11/28/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Diesel предизвиква: да изчезнеш за 3 дни

Diesel предизвиква: да изчезнеш за 3 дни

Да забравим за онлайн пространството и живота в интернет поне за три дни! Това призовават Diesel в новата си инициатива. По повод 20-годишнината си фирмата ще поднови серията си обувки YUK от 1993 година, предхождаща интернет ерата. Всеки, който устои да не се логва в социалните мрежи за 3 дни, има шанса да спечели обувки от Diesel. “Спрете да споделяте разни неща онлайн за 3 дни и можете да спечелите 20 чифта обувки. Изберете за участие Facebook, добавете Twitter и Instagram, за да завършите предизвикателството по-бързо.” – казват от компанията. Върнете се обратно във времето преди интернет, когато животът също беше готин, вършете различни неща в реалността,срещнете се с различни хора и се забавлявайте офлайн, както е било преди две десетилетия! 

Кампанията се провежда от 12 ноември 2012 до 12 януари 2013 г.Кампанията се провежда от 12 ноември 2012 до 12 януари 2013 г. В нея могат да вземат участие хора от цял свят. Ако и вие приемете това на пръв поглед лесно предизвикателство, ето какво трябва да направите: кликвате на тази страница, след което отбелязвате, че няма да поствате във Facebook в рамките на 3 дни (по желание Twitter и Instagram – за 12 часа). След като вече сте офлайн, Diesel ще публикуват съобщение на стената ви, което гласи: “(името ви) се радва на истински преживявания като в годините без интернет и ще бъде офлайн за няколко дни. Но не се притеснявайте, той/тя най-вероятно ще ходи на разни места, ще прави някакви неща, ще се среща с хора и ще се забавлява.”. Компанията е добавила и снимки, както и иронично видео, с което ни напомня, че това са само обувки. Създадени за нас, а не за интернет.  

http://www.youtube.com/watch?v=LZUM-HkOje8

И още. На Facebook страницата си Diesel публикуват снимки, които показват колко време от живота си губим в правене на глупави неща, като например триене на спам, мечтаене да сме супергерои и т.н. С две думи – напомнят ни да живеем пълноценно през всяка една минута. Или, както се казва, “на макс”. Но това не е първата подобна кампания на известната марка. През 2010 “Дизел” и “Фиат” в съвместна забавна инициатива призоваха да се изключим от мрежата и да правим неща в реалността.

Снимки: Diesel

Подобни статии:

  1. Новият iPad отново предизвиква възприятията
  2. Всеки бизнес е медия
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване