11/28/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Phorce 3 в 1 – една наистина добра енергийна комбинация!

Phorce 3 в 1 - една наистина добра енергийна комбинация!

Заобикалящият ни свят става все по-технологичен и еволюира с всеки изминал ден. Техниката се превръща в неразделна част от нас и ако се случи така, че заради липса на енергия останем без някоя от джаджите си, се чувстваме като осакатени. Далеч съм от мисълта, че сме крайно зависими от техниката. Истината е, че просто сме свикнали с нейна помощ да спестяваме време и усилия, поне що се отнася до работата. В което няма нищо лошо. Но какво се случва, ако наистина устройствата ни останат без батерия и нямаме контакт наблизо? Ами много просто – трябва да си купим умната чанта Phorce!

Марийн Берк и Джеймс Джефри сформират едно технологично-дизайнерско дуо, което обединява инжинерна мисъл и естетически усет, за да създадат един чудесен продукт, наречен Phorce. На 12 ноември в Амстердам беше първото представяне на едно ново поколение “умни чанти”. Всичко се върти около факта, че за да пренесете всичките си технологични играчки от едно място до друго, са ви необходими хиляди калъфчета, чантички, торбички и т.н. Освен това трябва да не забравите и захранващите кабели на всяко едно от тях. И освен това много внимателно трябва да проверявате дали случайно не сте забравили някоя джаджа някъде!

Phorce събира всички тези гореизброени неща в една приятна и мултифункционална чанта. Тя е съобразена с модните тенденции за чанти, трансформира се в три различни варианта, така че да се нагоди към вашите предпочитания, зарежда всяко устройство с USB порт, както и MacBook. И не на последно – място винаги е свързана с телефона ви, за да може да ви сигнализира, ако я забравите.

На пазара вече се появиха няколко подобни продукта, но те нямат достатъчно голям капацитет на зареждане, нямат опцията да зареждат различни устройства и дизайнът им определено не е нищо особено. Създателите на Phorce всъщност са комбинирали всички добри качества и функции от други подобни чанти и са създали една с много възможности. Phorce може да захранва смартфони, таблети, iPod, камери, колонки, слушалки и всичко, което се захранва чрез USB връзка. Чантата включва 3 USB порта, 2 high-speed и 1 super high-speed порт. Моделът Phorce, предназначен специално за Mac, може да осигури енергия за  MacBook до 7 допълнителни часа. Чантата е снабдена със специална система за прибиране и съхранение на кабелите ви, така че те да не бъдат повредени.

Моделът Phorce, предназначен специално за Mac, може да осигури енергия за  MacBook до 7 допълнителни часа.

Разбира се, една умна чанта трябва да има и умно приложение. То е разработено както за Android, така и за iOS. Свързвайки се чрез Bluetooth, приложението може да ви покаже точно колко енергия има във всяко ваше устройство, както и с колко енергия за захранване разполага самата чанта. Отново благодарение на това приложение никога вече няма да забравите чантата си и всички скъпи вещи в нея. Е, честито на всички разсеяни хора! 

Свързвайки се чрез Bluetooth, приложението може да ви покаже точно колко енергия има във всяко ваше устройство, както и с колко енергия за захранване разполага самата чанта.

И за да е още по-прекрасна и неустоима, Phorce предлага три различни визии, които постигате бързо и лесно. Тя може да се трансформира в ръчна чанта, раница или чанта за рамо само за секунди. Чантата включва защитна подложка, направена е от водоустойчив плат и има водоустойчиви ципове за защита на вашите устройства от удар, падане и дъжд. Специална материя от вътрешната страна на джобовете помага за почистване на вашите устройства от пръстови отпечатъци по дисплея.

Тя може да се трансформира в ръчна чанта, раница или чанта за рамо само за секунди.

Phorce се предлага в черно, червено и зелено.Цената на Phorce за Mac е $299 при предварителна поръчка сега от сайта на Kickstarter. След като стартира официално производството й, цената ще бъде $449. Phorce за USB устройства при предварителна поръчка е на цена от $219, отново през Kickstarter, а след изтичането на кампанията ще се продава за $299.

Снимки: getphorce.com

Подобни статии:

  1. Android, NFC и foursquare – невероятно удобна комбинация
  2. Колко големи са Apple наистина?
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване