11/28/12 10:14
(http://www.azcheta.com/)

Литературните събития днес

Сряда е, вероятно още не сте достатъчно изморени от работната седмица, но няма лошо в това да отпуснете тази вечер. А какво по-чудесно от това да го направите в "книжна" компания. Литературната програма на 28 ноември предлага няколко варианта, между които да избирате, ето ги и тях.

От 18.00 ч в зала 13 на Факултета по журналистика и масова комуникация ще бъде представен сборникът на Шестия медиен панаир "Журналисти по теория, журналисти на практика" - "Медии, власт, пари", който се проведе миналата година в началото на месец декември. Своеобразната христоматия ще бъде представена от проф. Снежана Попова и Иван Бедров.

Живеещата в Париж авторка на "Мавзолей" Ружа Лазарова вече е готова с новия си роман "Органът на мълчанието", чиято премиера започва точно в 18.45 ч. в галерия Снежана в присъствието на самата авторка и писателя Емил Андреев.

В библиотека "Паница" в Американския университет в Благоевград от 19.30 ч. ще бъде представена книгата "Поздрави за Дикенс" ("Greetings to Dickens, 15 Christmas Stories"), съдържаща 15 коледни разказа от съвременни автори от България, Италия, Мексико, Сърбия, Гърция, Унгария, САЩ и Испания. Изданието, което излиза на български, италиански и английски, ще бъде представено от професора в АУБГ Филица Мълън.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване