12/03/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Страхотното приложение на 500px вече и за iPhone

Страхотното приложение на 500px вече и за iPhone

Заслужено 500px се превърна в новото горещо фотографско място в интернет. Там всеки ще си хареса кадър от пръв поглед. И в днешния мобилен свят е немислимо нещо толкова красиво да остане скрито или трудно достъпно, докато сме в движение.

Е, вече има 500px не само за iPad, но и за iPhone и iPod touch. Втората версия на приложението е била свалена 100 000 пъти през първите 48 часа от пускането си! С нея изчистените линии и функционалността на сайта вече са пригодени и за малките екрани. Навигацията е максимално опростена, без да е пострадала. По иконките ще разберете за секудни как да оставите коментар, да харесате или да добавите към “любими” някоя снимка. Не ми харесва единствено, че в някои ситуации приложението не работи в “landscape” режим. Можете да споделяте във Facebook и Twitter или да изпратите откритието си по имейл. Странното е, че ако искате да споделите снимка във Facebook, тя директно отива в някой от албумите ви там. В текста под снимката се запазват заглавието й и името на автора, както и линк към оригинала на сайта.

През приложението ще получавате известия за всички популярни функции в сайта, които ви засягат - коментари, нови последователи, харесвания и пр.

През приложението ще получавате известия за всички популярни функции в сайта, които ви засягат – коментари, нови последователи, харесвания и пр. Някои ще кажат, че е малко глупаво през приложението да не могат да се качват снимки. Според мен обаче е добре, защото така се ограничава развитото ни през последно време желание да споделим всичко, което заснемем, дори и да не носи визуална наслада, както се случва напоследък в Instagram например. Приложението е безплатно и готово за сваляне в App Store. Спокойно, има го и за Android. Сваляйте и разглеждайте – няма да съжалявате!

Снимки: 500px и Socialevo

Подобни статии:

  1. Google пуснаха свое YouTube приложение за iPhone
  2. Приложението HERE Maps на Nokia вече и за iPhone
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване