12/12/12 08:38
(http://ivo.bg/)

Ингетралната бюлетина за ГЕРБ и БСП-глас за евроазиатската ни интеграция

Ново русофилско движение е на път да бъде учредено у нас, научи „Всеки ден”. Млади кадри на най-големите партии у нас – ГЕРБ и БСП, се обединяват в името на възраждането на българо-руската културна и икономическа дружба.
Тяхната идея е да вкарат България в Евразийски съюз, който обаче да не противостои на членството ни в Европейския съюз. Намеренията на младите русофили е да възродят някои от връзките с Русия, които били необходими на България като стратегически партньор.
„Анатемосването на всички топли отношения с Русия през годините на прехода бе най-голямата грешка”, казват самите те и загърбили политическите си дрязги в партиите, се обединяват в името на реабилитирането на връзките с Москва.
Учредителното събрание се очаква утре, когато ще станат ясни и имената на свежите политически лица в обединението. (Vsekiden.com)
Публикувайки тази собствена новина на Vsekiden.com държа да отбележа нейната достоверност поради факта, че сайтът е сред придобивките на медийната империя на депутата от ДПС Делян Пеевски, свързана без съмнение с управляващата ГЕРБ. Това е видно за всеки читател, посещаващ сайта ( може и да не е всеки ден). Иначе казано, пиете вода от извора на течната дружба, която е водеща допирна точка за „двете водещи партии”.
За да разберете още по-добре контраста, ще се позова на друга информация-антипод на тази. Става дума за мръсниците от ЦРУ. Не стига, че ни шпионират настроенията, ами и лъжат в доклад гадовете, че сме били най-нещастната, най-обезверената, най-бедната и т.н. нация. И за да ни депресират още повече тези типове нарочно публикуват констатациите си, че да можем да ги прочетем.

За сравнение: братушките ни щадят, не казват нищо за техните проучвания и не е чудно, че тук никнат като гъби българоморки нови и нови русофилски движения, фондации, съюзи,че и партия с такъв предмет на дейност предвиждат.
Разбира се преписвачите от ЦРУ не казват нищо ново, защото току-що и отвратителните лоясали чиновници от Брюксел излъгаха в поредната си статистика:
Българските граждани са изложени на най-голям риск от бедност във всички страни на Европейския съюз. Според данни на европейската статистическа служба „Евростат” през 2011 г. 49% от българите са били изложени на риск от бедност.”
Да сте чували нещо подобно да твърди руското разузнаване или поне да го заявяват демократичните руски медии, ръководени все по-правилно от демократично избрания си президент Путин? Не сте. Няма и да чуете. Не се налага. Путин си има многобройни говорители в България, които, за разлика от българската нация, се размножават. Това се вижда ясно от рублопоклонническата тенденция, която е напълно логична: като няма пари, една нация не ражда, а където има пари- тенденцията към размножаване ( на русофили например) е във възход.
Според западните ни зложелатели българската нация освен това направо е световен рекордьор по топене и причината не е глобалното затопляне, а охлаждането на отношенията ни с Русия ( както са забелязали явно фертилните русофили от БСП и ГЕРБ). Стигнали са до извода, че днес не сме си достатъчно близки, колкото си бяхме в съветския скут по времето на НРБ и е крайно време да се върнем към онези сношения, за да си оправим демографията. Но първо русофилите ще си „оправят положението” лично, преди да ни оправят общонационално.
Имаме и примери от не толкова далечната история как всички налични българи да бъдат преместени в Азия- в най-буквалния смисъл. Сталин нарежда по време на великата му война всички българи, заподозрени вкупом с жените, старците и децата за прогермански елементи, да бъдат откарани от полуостров Крим в казахстанските степи на гола поляна с конски вагони ( с конски, разбира се, нали българите са били конен народ!). За една нощ! Ето това е, както ни учеше любимият на Бойко Борисов вожд и учител на българския народ Тодор Живков: „ефективност и качество, качество и ефективност”!
Какво пречи, ако справедливото дело на русофилство в България победи най-сетне окончателно и безвъзвратно, този ценен опит да бъде приложен и спрямо останалите, намаляващи и без това българи, потискани от лъжите на ЦРУ и Брюксел?
И не се правете, че не сте разбрали какво ви намекват отдавна руските пратеници. Давам ви жокер: братушката Йосиф Кобзон. Той се появява тук час по час на вълните на културната дифузия, дирижирана от София по волята на московската фирма за културна навигация по трасето на течната дружба „Жокер медия” и заявява претенцията си къдраво: „моя страна, моя България”! А публиката се скъсва да му ръкопляска. Значи народът го иска и няма какво да се дърпаме.
Така че, един е лозунгът: да живее светлото азиатско бъдеще на вече развитата до немай къде от ГЕРБ европейска България!
Към него върви призивът: гласувайте за ГЕРБ и БСП с интегрална бюлетина, защото така и така получавате един и същ геополитически резултат!
Ние така и не можахме да интегрираме ромите, нито ромеите да ни интегрират. Но по всичко личи, че третата Римска империя- не на Романовската, а на Путинската династия- има всички шансове да притури някой друг милион към многонационалната си, измираща от болести и ниска раждаемост нация. Да помогнем и ние с нещо на братушките, което дори няма да е саможертва, защото ще се потопим доброволно в един общонационален ке(не)ф.

Русия е водила 8 войни с Турция и една от тях, последната, дори се твърди, че е била заради нас. Така и не успява обаче да се закрепи тук поради упорития отказ на освободените от турското робство българи да се окажат в същото, ако не и в по-лошо положение под владичеството на освободителите. Вярвам, че нашето преселение в Русия, ще възмезди тази неблагодарност.
А и, както пише преди век и половина в многобройни статии в „Дунавски лебед” Г.С. Раковски, масовото преселване на българи в Русия си е била масова руска практика. Но не е било доброволно винаги.В повечето случаи е ставало насилствено под бичовете на оттеглящата се руска войска след поредния поход на Балканите.

Времената се менят- можем да изгорим статиите на Раковски с предупрежденията му да не позволяваме да ни освобождават новите поробители и готово…
Русия е дала малко повече от 7 хиляди жертви на българска земя в боевете( ако не броим починалите от болести)- нищо, че русофилите ни заливат с кръвта на 200 000 загинали братушки, според тях. Ние пък ще се отплатим с малко по-малко от 7 милиона бройки народонаселение.
Трябва само да побързаме, че както е тръгнало (надолу), няма да можем да спазим справедливата в компенсирането пропорция. В този смисъл трябва да сме благодарни на солидарното усилие на ГЕРБ и БСП, които пришпорват напълно патриотично нашата евроазиатска интеграция на руски троянски кон в Европа- големи партии, към голяма цел препускат!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване