01/02/13 17:01
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

тази държава не ви заслужава, нито вие нея


знам едно нещо за българия с абсолютна сигурност. нито един свестен и нормален човек няма да влезе в политиката, защото е повече от ясно какво го очаква много скоро след избирането му. лайна, лайна и пак лайна и така на всеки километър до края на света. 
освен изключително дебелата кожа, която трябва да развие за да остане относително здрав психически, той трябва и да загуби всякакво обняние - най-вече за да не усеща вонята на омраза от избирателите си. и няма никакво значение интелигентен ли е, прост ли е, корумпиран ли е, не е ли, образован ли е, не е ли, тригъза ламя ли е или бял самодив в горска премяна, кюфте с мозък ли е или само мозък без човешка обвивка, дори и спестовна касичка с механично сърце не би издържала. 
всички млади хора трябва да напуснат до един за да се научат на уважение към изборите, които правят, на което родителите им със сигурност не могат да ги научат. 
вън, пичове, от тази държава! тя не ви заслужава, нито вие нея:))))

****

не очаквах, че ще гледам речта на плевнелиев, но я гледах:) хареса ми, а още повече ми хареса обстановката в която се случи. кабинет с голяма библиотека с книги и тези книги бяха постоянния фон зад него. посланието е разбрано поне от мен, и оценено. браво на този, който го е измислил. за пръв път гледам реч на български президент, която звучи интелигентно и е поставена в интелигентна среда.
а този, който е виновен за грешката със снимката от аспен, трябва да бъде уволнен. без обсъждане. и президентът трябва да вземе малко уроци по актьорско майсторство или да има coach с който да репетира речите си преди да ги произнася. не се шегувам, малко хора са добри в публичното говорене, това обаче се учи и не е чак толкова трудно, а резултатите чисто политически биха били изключително позитивни.
Публикувана на 01/02/13 17:01 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/01/blog-post.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване