01/11/13 13:55
(http://socialevo.net/)

Мобилната версия на Facebook Pages Manager за Андроид е тук!

Мобилната версия на Facebook Pages Manager за Андроид е тук!След около половин година забавяне без много шум от Facebook вчера пуснаха и мобилно приложение Facebook Pages Manager за Android устройства. Това е поредното мобилно приложение на Facebook за притежателите на мобилни устройства с Android след пускането наскоро на ъпдейт за Facebook Messenger.

Facebook Mobile Pages Manager за Android ще даде възможност на притежателите на мобилни устройства да управляват своите Facebook страници дори и в движение. До сега нямаше такова приложение за Android устройства, а само за iOS устройства.

Приложението е налично за потребителите в САЩ и Канада и постепенно ще бъде достъпно и за потребители в цял свят. Както правилно са забелязали от theappinside, помощната страница за Page Manager, още не съобщава за новото приложение като там се мъдри текста: ” В момента, приложението Pages Manager е достъпно само за притежателите на iPhone и iPad

С новото мобилно приложение Facebook Pages Manager притежателите на телефони и таблети работещи с Андроид OS като например модела на Samsung S3 или S4, новоизгряващите звезди Nexus 4, Nexus 7 и Nexus 10 както и всички други подобни мобилни устройства,  ще бъдат улеснени с възможността да управляват своите Фейсбук страници от тях.

Ето с какво ще улесни това приложение администраторите на Фейсбук Страници. Те ще могат:

- Да поддържат контакт със своята аудитория;

- Да поддържат едновременно няколко фейсбук страници;

- Да публикуват нови съобщения и снимки, както и да отговарят на коментари от името на страницата;

- Да виждат и да могат да отговарят на лични съобщения адресирани до страницата;

- Да получават моментално, в реално време известия за активност на страницата;

- Да разглеждат най-новите статистики за Pages Insights.

Ето и как изглежда самото приложение:

PM1

 

 Можете да свалите и инсталирате новият Facebook Mobile Pages Manager за Android от Google Play.

Ако вие управлявате една или няколко Фейсбук страници имате ли намерение да ползвате товамобилно приложение? Ще улесни ли вашата всекидневна дейност?

Снимки: Google Play

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване