01/27/13 07:27
(http://socialevo.net/)

FaceWash чисти профила ти във Facebook от нецензурирано съдържание

FaceWash

FaceWash чисти профила ти във Facebook от нецензурирано съдържание

Каквото се случваше във Вегас, си оставаше във Вегас, но преди да се появят социалните мрежи.

Днес едно посещение на “Града на греха” няма да се размине без снимки и статуси във Facebook, туитове, чекиране във Foursquare и други подобни опции на социалките, които ще се погрижат, независимо от физическото ни състояние, нашите забавления да останат НЕзабравими. Наред с хубавите преживявания обаче е дошъл момент, в който сме си поразвързали хамалския език, пуснали сме неприличен статус във Facebook, за който впоследствие сме забравили, и хоп, намира го бъдещата ни съпруга или работодател и в този миг се прощаваме с някаква част от хубавото си бъдеще.

В тази връзка във Facebook можете да намерите приложението FaceWash, което сканира съдържанието на вашия профил и Timeline-a ви, отбелязаните снимки и пуснатите статуси. Както споделят Mashable, приложението изисква достъп до основната ви информация и  търси думи и изрази с отблъскващо съдържание. FaceWash изготвя предварително списъци с нецензурирани думи и изрази и ви предоставя възможност да ги изтриете или скриете чрез настройките за поверителност.

Разработчиците на FaceWash, Camden Fullmer, Daniel Gur и David Steinberg от Kent State University, се надяват да добавят повече функции към приложението и след време то да предоставя възможност за търсене на “мръсни думи” и на други езици. Да, засега работи само с речниковия ви запас на английски. 

Заедно с Facebook Graph Search, новата възможност за по-задълбочено търсене във Facebook, сега е моментът да изпробвате FaceWash и да предотвратите евентуални неприятни последствия.

Пробвайте FaceWash.

Снимка: FaceWash

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване