02/02/13 16:31
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

протестиращите пушачи са тъпаци

чета глупостите на лидерите на пушачите, със съжаление едва подтискащо раздразнение, не защото протестират, а защото сред тях имам приятели, които дрънкат умопомрачителни глупости само и само да им се разреши да тровят хората около себе си. говорят се някакви ужасни демагогии достойни за умствено бавно-развиващи се, пънат се да вкарат тъпия си протест в по-голям контекст, като нещо, което било част от голяма битка, Голямата битка срещу несправедливостта да си българин и да си управляван от българи, слабаков говори за хитлер, абе няма такава умствена безпомощност като тази на никотинозависимите. 
а навсякъде в заведенията се диша нормално и не си тръгваш вмирисан на отврат. притичваш да изпушиш цигара навън и се прибираш, на следващия ден не те боли глава, защото като си пил не си препушил, нито ти е лошо. всички знаят, че ако само пиеш, без да пушиш, на следващия ден махмурлук почти няма. цигарите правят да ти се драйфа. 
неприятно е да си стар, а още по-неприятно е да си относително млад, а да се държищ като някаква вкаменелост от края на 20 век:)))) 
фалирали били. ми намалете цените в кръчмите си и няма да фалирате. 
смърдите.


Публикувана на 02/02/13 16:31 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/02/blog-post_2.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване