02/14/13 19:11
(http://ivo.bg/)

Кучкарят Борисов превърна България в село без кучета

Откакто ни управляват граждани с претенция да работят за европейско развитие на България тук са възможни всякакви азиатски номера ( в остарелия смисъл на думата,за да не кажа в руския- по съвременните стандарти на кремълските покровители на режимите в Дамаск и Техеран).
У нас, както се разбра, с имиджа на България пред света като европейска държава, членуваща даже в ЕС, може да се разпорежда някой си Мохд Абуаси, любим коментатор на официозната ТВ 7, който лично заведе екип на тази телевизия на приятелско посещение на гости  на Башар Асад в Сирия миналия юни и след това на подобна приятелска мисия в интерес на пропагандата на „Хизбулах” в Ливан.
В новините на БНТ тази вечер се чу, че неговият Център за близкоизточни изследвания е „неправителствена организация”. С чии пари издържа Абуаси тази организация ( и дали те са „неправителствени” или водят към едно определено правителство), който вече се легитимира и като говорител на иранския хомейнизъм и екстремизма на ливанската му проекция „Хизбулах”?
От репортаж на БНТ тази вечер се видя признанието на Абуаси, че той кани в България от негово име делегация от ХАМАС, която иначе е призната за терористична в ЕС.
Но защо ли се чудим? Тук поклонниците на съветската окупация и международно посочените терористи си правят каквото си щат за сметка на България в интерес на онези, които плащат. За което трябва да благодарим на добричкия др. Бойко Борисов. За него е важно всички да го обичат.
Уж е голям кучкар, но е превърнал България в село без кучета.

Ето още един пример.

“Освежават паметника на Съветската армия за Деня на Червената армия
Нели Чолашка
11 февруари 2013
Загражденията и освежителния ремонт на Паметника на Съветската армия се правят за Деня на Червената армия – 23 февруари.
На тази дата ще има поклонение пред монумента в Княжеската градина в София.
Това става ясно от писмото на Форум “България-Русия” до областния управител на София Данаил Кирилов, който стопанисва паметника.
След сигнал от OFFNews в петък вечерта кметът на София Йорданка Фандъкова изпрати Столичният инспекторат да провери кой и с какво разрешение ремонтира около паметника.
За почистването от графити и освежителния ремонт не бяха уведомени нито дирекция “Зелени системи”, нито дирекция “Архитектура и градоустройство”.
Столичният инспекторат спря работата около паметника в петък и поиска допълнителни документи.
Председателката на Форум “България-Русия” Светлана Шаренкова лично е занесла днес в инспектората писмото до Кирилов и разрешението му да бъде допусната техника за почистване и ремонт на опасните плочи.
Инспекторатът е уведомил шефът на “Контрол по строителството” Влади Калинов и той е обявил, че не е необходим проект от общината за този освежителен ремонт, защото паметникът е изключителна държавна собственост.
Областният управител отново обясни, че е разрешил само почистване от графити и подмяна на опасни за хората плочи.
Форум “България-Русия” почисти за своя сметка паметника на Съветската армия през лятото на 2011 г., когато войниците бяха изрисувани като американски анимационни герои. OFFNews

Схванахте ли наглостта на господарското поведение? Първо действат, а ако случайно ги “хванат” на пъпа на българската столица, че бракониерстват без разрешение, тогава благоволяват да уведомяват!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване