02/28/13 17:38
(http://ivo.bg/)

Болшевишките вождове без маска, но с медиен грим

Понеже сервилната българската журналистика се прави на сляпа и глуха ( „сит търбух за народа глух”, казваше Радой Ралин), продължавам с темата за това кой наистина вече яха вълната на протестите- нещо, което медиите трябваше вече да се „разкрили”.

Трагикомичното е, че на практика няма кой знае какво за разконспириране. Каченият на върха на протестната вълна в София Ангел Славчев, ляв екстремист с „богата биография” на войнстващ съветофил, вече се изживява като „национален водач”. Развива бурна дейност по съставяне на „правителство в сянка”.

“Започнаха да работят експертни групи и в момента сформираме правителство в сянка, което да започне да генерира експертни мнения и да дава решения, а не само да иска. Обичайно, за да обслужат някои кръгове, започнаха да обясняват, че не знаем какво искаме. Напротив! Ние знаем какво искаме и сега ще покажем!”, откровеничи той пред БНР.

От устата на този „модерен младеж” , както сам се определя в услужливия ефир на Би Ти Ви, звучи като закана обещанието сега да ни покаже…

Защото вече ни е показвал. На организирания на 10 януари 2010 г. с негово участие незаконен контрамитинг срещу митинга на привърженици на демонтирането на съветския окупационен паметник в центъра на София, другарят Славчев не просто присъства на сборището на екстремистите със знамената на масовия убиец Че Гевара, но и е …”разконспириран” от лидера на другарите чегеваристи, днешен вожд на протестите в Пловдив Павел Иванов (него пък го интервюират в качеството му на нещо като „литератор”, който пишел книга).

Същият Павел Иванов е всъщност достатъчно известен на онези, които не си затварят страхливо очите, като краен болшевик, треньор по карате. В интернет можете лесно да намерите негови снимки на пресконференция, заобиколен от младежи със скрити лица точно като провокаторите по протестите. Младежите обясняват скритите си лица с това, че били „все още малко”. Но явно е дошъл момента да ни „покажат” какво могат, но все така без да ни показват лицата си. Е, сега вече са възседнали множеството по протестите и свикналите да служат на силния на деня медии не смеят да ги демаскират.

Същият този чегеварист-каратист се вижда във видеоматериалите от 10 януари как командва парада на злобната агресия срещу мирно и тихо демонстриращи хора пред съветския окупационен символ в София. Съответно вождът на „Че Гевара” предава мегафона на „други леви организации” и думата получава…Ангел Славчев,който започва да крещи: „ другари…”…

Момент, нали уж Ангел Славчев не представлявал никаква организация, а всъщност представя „друга лява организация”, макар в интервютата да твърди, че бил напуснал „Българска левица” още през 2009 г.? Или може би казва истината, но междувременно е оглавил някаква друга „лява организация”, която обаче е толкова тайна, че направо не е за разправяне?

Не,не е тайна. Лявата организация, оглавена от Ангел Славчев, е младежката организация на Движение русофили, водено от члена на ВС на БСП и издател на партийния орган в. „Дума”. За избора на Ангел Славчев и за обещанието му да извърши революционни подвизи съобщава самата „Дума”.

Тези другари не просто употребяват разбираемия народен гняв, крещейки срещу „всички партии”,но искат да нахлуят направо на върха на държавата с „правителство в сянка”. Яхнали са не само протестите, но и самите медии- един престъпен „симбиоз”, както казва др. Станишев, който вече не иска да е премиер. Ами да, защо да не е някой „модерен младеж”!?

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване