03/04/13 11:38
(http://socialevo.net/)

Албена Попова: Направете работата си изпълнена с живот, вместо живота изпълнен с работа!

Албена Попова: Направете работата си изпълнена с живот, вместо живота изпълнен с работа!

Албена Попова: Направете работата си изпълнена с живот, вместо живота изпълнен с работа!

Албена Попова е на 28 години, завършила е финанси в УННС. Започва кариерата си едва 18-годишна в Меркуриус София, където три години работи изцяло в сферата на търговията и отношенията с клиенти. Шест години след това е управляващ съдружник в една от водещите консултантски компании в сферата на счетоводството и финансовия одит. През 2012 год. променя изцяло професионалното си амплоа и се преориентира към медийния бизнес.

Коя е Албена? С какво се занимава, какво харесва в живота, какво я вдъхновява, в личен и професионален план?

Ако трябва да се опиша с няколко думи, те са: финансист, предприемач, мениджър, майка.

Доста умело съчетавам аналитичното и критично мислене с креативното. Така с течение на времето осъзнах, че много обичам и умея да правя стратегии, които именно съчетават генерирането на нови идеи, но и тяхната рационална оценка и добре обмислен план за изпълнението им. Това, разбира се, е и резултатът на разнообразния ми 10-годишен бизнес опит и вероятно на много артистичното ми детство. На сцената съм от 5-годишна, бях водеща на телевизионно предаване почти три години, занимавала съм се с търговия, обслужване на клиенти, подбор, мотивация и обучение на персонал, управление на хора и процеси, счетоводство, финансов одит, маркетинг.

Владея отлично цифрите, но и словото, цветовете и формите.

Както обичам да казвам: „Има хора с десетгодишен опит и хора с едногодишен, повторен десет пъти“. Е, аз съм от първите.

Неуморен работохолик съм, нямам личен живот, не излизам по заведения, не ходя на кино, нито по магазините :) . Цялото ми време и енергия разпределям между работата и петгодишния ми син Александър, който е моята най-голяма радост и удовлетворение.

Вдъхновява ме всичко красиво, успелите хора, но и не чак толкова успелите на пръв поглед, които се радват и ценят „малките и дребни“ неща от живота. Считам, че успехите в личен и професионален план трябва да вървят ръка за ръка. А за всяка жена най-големият успех безспорно е да стане майка. Затова се чувствам истински успяла и щастлива. Имам не малко успехи в професионално отношение, но вярвам, че най-големите тепърва предстоят.

 

Как мина 2012?

2012 беше година на големи промени в личен и професионален план, на вълнения и разочарования, на възходи и падения, на малки и големи постижения, на важни неуспехи, година на променящите се ценности и хора, година, в която се доверих на нови партньори и приятели.

 

Какви са плановете за 2013?

Винаги си поставям високи цели, но предпочитам да не ги споделям преди тяхната реализация.

 

Коя тема те вълнува?

Вълнуват ме всички теми, свързани с дигиталното ежедневие на хората и комуникациите.

 

Защо Симбол, какво предстои?

Симбол, защото е в сферата, която от доста време считах за свое хоби, а сега превърнах в работа, с хора, които познавам, харесвам и на които се доверявам.

Защото обединява професионалисти от различни сфери в отделните компании в групата, следващи общи цели и философия в създаването на комуникационните решение за клиентите ни.

И може би най-важното – динамиката и иновативността. За нас всички елементи на комуникационния микс трябва да се разглеждат през призмата на новите медии и дигиталното ежедневие на хората. Смятам, че така постигаме по-висока ефективност и едно ново, съвременно значение на понятието интегрирани комуникации.

 

За финал:

Направете работата си изпълнена с живот, вместо живота изпълнен с работа! :)

 

Визитка: Албена Попова 

Албена Попова, СимболАлбена е завършила финанси в УННС. Започва кариерата си едва 18-годишна в Меркуриус София, където три години работи изцяло в сферата на търговията и отношенията с клиенти. Шест години след това е управляващ съдружник в една от водещите консултантски компании в сферата на счетоводството и финансовия одит.

През 2012 год. променя изцяло професионалното си амплоа и се преориентира към медийния бизнес. Symbol Media съчетава дигитално ориентирани агенции, за да осигури уникален процес и качество на пълно комуникационно обслужване.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване