03/16/13 04:00
(http://socialevo.net/)

Nokia Lumia 920 ще се предлага от 20-и март

Nokia Lumia 920 ще се предлага от 20-ти март

Nokia Lumia 920 ще се предлага от 20-и март

Най-иновативният смартфон в света, Nokia Lumia 920, най-накрая ще започне да се предлага и в България след 20-и март в магазините на Мтел, Глобул и VIVACOM, както и в Хенди и Технополис.

Nokia Lumia 920 е с мобилната операционна система Windows Phone 8 и разполага с последните технологични разработки за изображения от Nokia – PureView. Технологията с „плаващ” обектив на Nokia позволява на камерата на Lumia 920 да улови пет пъти повече светлина, отколкото конкурентните смартфони, без да използва светкавица. Снимките и видеото, направени с PureView, са живи, ясни и ярки както на открито, така и през нощта.

Nokia Lumia е с 4.5-инчов IPS LCD дисплей с резолюция WXGA 1280×768 пиксела, като използва технологията PureMotion, която ускорява пикселите два пъти. По този начин картината не се размазва дори при бързо движещи се обекти върху екрана. Свръхчувствителният дисплей позволява на потребителите да управляват устройството с нокти, стилус и дори с ръкавици.

Освен вграденото безжично зареждане, Nokia Lumia 920 поддържа и Nokia City Lens, най-новото попълнение към услугата за локация, Nokia Location Suite, и началото на едно ново изживяване от добавената реалност, което усъвършенства Nokia Maps.

Nokia Lumia 920 се предлага в жълт, червен, бял и черен цвят и ще бъде достъпен във варианти Pentaband LTE и HSPA+.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване