03/16/13 07:15
(http://socialevo.net/)

Twitter пусна приложение за Windows 8 и Windows RT

10

Twitter пусна приложение за Windows 8 и Windows RT

Twitter пусна ново свое приложение за Windows 8, което ще направи по-лесно от всякога споделянето и намирането на съдържание в устройства, поддържащи операционните системи Windows 8 и Windows RT, съобщи компанията в официалния си блог вчера. В допълнение към познатите функции на Twitter, включително “Home”, “Connect”, “Discover” и “Me” разделите, това приложение въвежда нова функционалност, която се възползва от уникалните възможности на Windows 8.

Базираната в Сан Франциско компания е въвела “Snap”, който позволява на потребителите да работят едновременно с Twitter и друго приложение, като смалят размера на Twitter, споделят от Digital Trends. По-същественото от версията на Twitter за Windows 8 е, че приложението ще поддържа някои от основните аспекти на операционната система, включително бутона “Share”, за да помогне с бърз туит на връзките, пише The Next Web.

И за да сме напълно изчерпателни, ето и офицалното описание на новото Twitter приложение:

 

Snap изглед: 

Използвайте друго приложение едновременно с Twitter. Позиционирайте Twitter в лявата или дясната част на екрана и след това започнете да използвате другото приложение. Ще имате възможност да следите разговорите, които се случват в Twitter, докато гледате видео или четете новини. Със новия Snap изглед можете така да регулирате размера на приложението, че то да заема една трета, две трети или цял екран.

Twitter Snap View 

Снимки: 

Уголемени и центрирани. С изцяло новия пейзажен изглед не само можете да видите по-голяма версия на отделни снимки, но също така можете да тласнете хоризонтално, за да видите няколко снимки наведнъж в раздела Discover или профилите на профилите, които следвате. Натиснете върху снимката, за да я видите на пълен екран, който показва големи снимки, центрирани на екрана, или да видите фотогалерия от своите любими профили.

Уголемени снимки в Twitter

 

Share charm: 

Туитвайте от всяко приложение, по всяко време. Просто кликнете в десния край на екрана на Windows 8 и след това изберете Share charm, за да споделите съдържание от всяко приложение, като например снимка или новина, в Twitter.

Twitter Share charm

 

Searching charm: 

Търсете, когато сте вдъхновени. Подобно на Share charm, Search charm прави лесно откриването на даден профил или туит с помощта на определен hashtag. Просто кликнете в десния край на Windows 8 от всяко приложение и изберете Searching charm.

Twitter Searching charm

 

Live Tiles и известия: 

Не пропускайте и миг. Бъдете в крак с това, което се случва в Twitter, Twitter Live Tiles и уведомленията, без значение кое приложение сте стартирали в момента.

Повече от 20 ще са поддържаните езици на приложението, включително китайски (континенталната част и Тайван), датски, холандски, английски, фински, френски, немски, унгарски, италиански, японски, корейски, малайски, норвежки, полски, португалски, руски, испански, шведски, тайландски и турски. 

Новото приложение е било обещано още през октомври, така че се надяваме, че чакането ще си струва за потребителите на Windows 8 и Windows RT. Можете да изтеглите Twitter за Windows 8 от Windows Store.

А ето и видео към новото приложение: 

http://www.youtube.com/watch?v=xLmN-40P_X4

снимки: Елена Петрова

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване