03/26/13 03:10
(http://socialevo.net/)

Copy – отлична алтернатива на Dropbox за съхранение и споделяне на файлове в облака

Добра алтернатива на Dropbox

Вчера попаднах на първата алтернатива на Dropbox, която ми харесва. Тествал съм BOX, Yandex Disk, Google Drive и какво ли още не, но нито едно от тях не ми хареса.

Добра алтернатива на Dropbox

Copy.com e клауд услуга за съхранение и ултралесно споделяне на файлове. Ако сте ползвали Dropbox, Box, Google Drive или Yandex Disk, вече знаете какво представляват подобни услуги. За останалите ще разкажа с няколко изречения.

След кратка регистрация и лесна инсталация Copy (както и останалите алтернативи) ви пита къде на хард диска ви да създаде папка, в която можете да поставяте файлове. След като сложите файл в тази папка, той се синхронизира и рефлективно можете да ползвате този файл от своя лаптоп, настолен компютър, таблет или телефон – в общи линии от всяко устройство, на което имате инсталиран Copy. Можете също така да споделите файл или няколко файла с колеги и приятели. Можете да направите файлове активни публичен даунлоуд, както и много други. Ако евентуално хард дискът ви изгори, файловете, които са били в Copy папката, ще се запазят и ще можете да си ги свалите, след като се сдобиете с нов хард диск.

 

Email-ите имат ограничения в размера. Copy няма подобни ограничения.
 
Всичко, което сте качили в своята Copy папка, може да бъде споделено много лесно. Можете да изпратите 1080p FullHD видео клипове, албума със снимките от морето, бала или фирменото парти, както и други големи файлове към своите клиенти или приятели само с няколко клика. Вече никога няма да се притеснявате за ограниченията в размера на прикачените файлове към имейл.
 
Copy.com ви предоставя 5GB безплатно пространство + допълнителни бонуси, когато споделите услугата с приятелите и колегите си. 

Оставих най-сладкото за накрая. Ако се регистрирате от моя референтен линк, ще получите допълнително още 5GB напълно безплатно. Аз също ще получа толкова. Когато поканите хора, ще получавате по 5GB за всеки, който се присъедини. Поканете 10 приятеля и вече ще имате над 60GB безплатно.

Предполагам, че тези бонуси ще бъдат намалени след време, така че побързайте и направете своята регистрация сега. Успех и много усмивки ;)

Снимки: Copy 
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване