03/26/13 11:03
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

до феновете на "7 часа разлика"

мили хора,
благодаря за подкрепата и за това че живяхме заедно няколко години, нищо че не се познаваме:) 
благодаря за вниманието и лоялността ви!!! говоря лично, не изразявам ничие друго мнение, нито ничии други чувства. изключително съм щастлива, че имах възможност да споделя, понякога успешно, понякога не, темите и историите, които ме вълнуват. 
за съжаление сериалът свършва без финал, всички знаете защо. понякога така става в живота, разни сюжетни линии остават отворени, а ти имаш глад за още, имаш какво да кажеш, но съдбата ти е подготвила напълно неподозирани неща, които те очакват. говоря чисто философски, не търсете друг смисъл в това изречение. сериалът остава без финал. 
идват нови сериали, нови вълнения, нови интриги. надявам се в бъдеще пак да сме заедно, и вярвам, че ще е така. за мен е много по-важно как вие възприемате работата ми отколкото мнението на критиката. ако вие не искате да гледате това, което пиша, нито една положителна статия няма да може да ме спаси като сценарист. така че отново ви благодаря от сърце. 
решихме че няма да пишем книга. литературата не е кино, няма смисъл да ви залъгваме. 
между таня и иван завинаги ще остане невъзможната мечта за щастие. дори и да напишем книга, това е естествения развой на отношенията между жена като нея и мъж като иван. традиционното "и заживели щастливо заедно до края на дните им", няма как да им се случи. те са едни възрастни ромео и жулиета, които винаги ревниво ще пазят в сърцата си искрата от любовта им. 
винаги съм се чудила как така повечето от вас не разбираха, че мая обича майка си, но ненавижда живота и работата й, и има пълното право да се чувства така. обичам таня, тя е част от мен, но винаги ще бъда на страната на мая:) дори и когато прави глупости и иска да убива майка си. да, таня е жертва на системата. мая и роки обаче освен че са жертви на системата чрез родителите си, те не искат да имат нищо общо с тази система. мая и роки са трагичните фигури и надеждата, че нещо може да се промени. с това че няма сезон 4, нямахме възможност да покажем метаморфозите, често болезнени, през които минават тези млади българи. 
надеждата е в битката на децата срещу родителите, когато родителите бъркат. надеждата е в непримиримостта. надеждата е в упорството да не приемаш калъпа в който искат да те вкарат, въпреки личните трагедии, въпреки ужасните препятствия, въпреки обществото. 
на дъното на всичко случващо се в "7 часа разлика", аз, като пишещ човек, исках това да ви кажа. защото винаги го казвам на себе си.
благодаря ви.

Публикувана на 03/26/13 11:03 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/03/7.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване