03/26/13 06:00
(http://socialevo.net/)

Предизвикателство: Business Lab 2013 ще решава маркетинг казус с ваше участие

Buisness LAB

Предизвикателство: Business Lab 2013 ще решава маркетинг казус с ваше участие

Business Lab e уъркшоп, на който специалистите решават реални казуси пред и заедно с вас. Организатор на събитието е The Business Instiute. Новото издание на Lab-a е на маркетинг тема, а Brand Management Factory, маркетинг работилницата на The Business Institute и Ilyan.com, ще представи реални похвати за решаване на казуса.

Казусът е на компанията Солид 55 и е свързан с подобрения на пазарния подход за един от техните иновативни продукти. Георги Балабанов, мениджър Иновации, и Иван Аков, основател на компанията, ще представят фирмата.

 Kaзусът

Солид 55 е силен играч на пазара на блиндирани врати в България и региона. Като канали за маркетинг и продажба Солид 55 използват обичайните за останалите им продукти:
- изложения;
- сайт;
- собствени магазини;
- дилъри.

От гледна точка на пазарния потенциал компанията реализира малки продажби, затова и търси възможности за нов маркетинг и търговски подход за отключване на този потенциал.

В ролята на “Проблемни” ще бъдат Георги Балабанов, мениджър Иновации, и Иван Аков, основател на на Солид 55. С екипа на “Експертите” ще се запознаете на място. А вие, “Любопитните”, ще участвате заедно с фасилитаторите и експертите в решаването на казуса. Фасилитатор на събитието ще бъде Цветелина Тенева, Старши фасилитатор “Пазарни стратегии” в The Business Institute.

Билети могат да бъдат закупени на място или онлайн тук. Очакват ни много интересни 3 часа, изпълнени с провокативни въпроси и интересни дискусии.

Заповядайте на 28 март 2013 г. от 18.00 ч. в betahaus на ул. Крум Попов 56-58.

На нашите читатели ще предоставим промо код с отстъпка от цената на билета. На Facebook страницата ще резкриваме по една буква от промо кода на всеки like. Промо кодът важи до изчерване на билетите, така че побързайте! Очакваме ви във Facebook!

Очакваме ви във Facebook!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване