04/05/13 04:00
(http://socialevo.net/)

Билет към успешен онлайн бизнес със SocialEvo и Interactive share

640x400

Билет към успешен онлайн бизнес със SocialEvo и Interactive share

Явно април е месецът на семинарите, ето защо решихме специално за читателите на SocialEvo да организираме игра, с която да ви изненадаме. Нашите фенове имат възможността да спечелят два пропуска за последния семинар от поредицата Interactive Seminars, част от дигитална агенция Interactive share„Продавай повече онлайн!“, – който ще се проведе на 11.04.2013 г. в СТЦ Интерпред, зала София. Вече ви съобщихме пълната информация за самия семинар и лекторите, които ще се включат в него.

За участие в играта „Билет към успешен онлайн бизнес“ трябва да се запознаете и приемете Общите правила. След това единственото, което трябва да направите, е да отговорите на 3 въпроса и да ги публикувате в зависимост от предпочитанията си: като коментар под публикацията, пост на нашата Facebook страница, коментар в Twitter или на профила ни в Google+.

Ето и въпросите:

  1. Колко често пазарувате онлайн?
  2. Какво мислите, че не може да се продаде онлайн?
  3. Ако имате възможност да създадете онлайн магазин какво ще продавате?

 

Изпращайте отговорите до 18:00 ч. на 08.04.2013 г., а на 09.04.2013 г. ще изтеглим на случаен принцип двамата победители. Печелившите ще бъдат публикувани в специална статия на SocialEvo.Net. „Избраниците на съдбата“ ще получат своята награда непосредствено преди начало на семинара.

Не се притеснявайте да участвате, все пак не губите нищо, а и никога не е късно да създадете собствен бизнес, пък бил то и онлайн магазин. Димитър Димитров от Stenik, който ще открие семинара, съветва: ”Животът е интересен, защото имаме възможността да осъществим мечтата си.”.

Бъди мечтател, участвай! Ние ти стискаме палци да спечелиш!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване