04/05/13 10:51
(http://www.azcheta.com/)

Хосейни в онлайн чат с читатели на 11 април

Точно десет години след излизането на първия роман на Халед ХосейниЛовецът на хвърчила“ и шест от последната му книга „Хиляда сияйни слънца“, писателят е готов да се срещне със своите читатели с новини.

По повод юбилея американското списание People е поканило родения в Кабул автор на онлайн чат с фенове. Дигиталната среща е насрочена за 11 април от 21 ч. българско време и ще се проведе на сайта на изданието people.com. Почитателите на Хосейни могат да се запишат още сега и да получат напомняне преди началото на 60-минутната дискусионна сесия тук.

Сред предварително анонсираните от оганизаторите теми за разговор са двете издадени вече книги на Хосейни, работата му като Посланик на добра воля за ООН, както и дългоочакваният му нов роман „И планините отекнаха“, който излиза на английски на 21 май.

Българските издатели на писателя от „Обсидиан“ разкриха, че вече работят по превода на книгата и планират пускането й на пазара в началото на юни. „И планините отекнаха“ е поетична и трогателна сага за едно голямо семейство и хората, свързани с него, в продължение на 60 години. Историята – всъщност десетките истории и съдби, които се преплитат, разклоняват и събират ведно в края, правят книгата забележителен роман за любовта, предателствата, надеждата, хуманността", разказват от издателството.

Сега „Аз чета“ и „Обсидиан“ ви дават шанс да зададете въпрос на Хосейни! Напишете един или няколко въпроса като коментар под тази публикация и ние ще зададем най-интересните по време на живата дискусия с него на 11 април.

За да си подготвите по-добре въпросите, вижте какво казва самият Халед Хосейни за новия си роман „И планините отекнаха“:

Виж и вземи с безплатна доставка книгите на Халед Хосейни в „Книга за теб“

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване