04/07/13 09:23
(http://socialevo.net/)

25-те проекта които се състезават на Sofia StartUP Weekend Mobile

25-те проекта които се състезават на Sofia StartUP Weekend Mobile

25-те проекта които се състезават на Sofia StartUP Weekend Mobile

Надпреварата за челно място както и бизнес реализация на Sofia StartUP Weekend Mobile e в разгара си. Разгледайте проектите и ако си харесате някой непременно го подкрепете!

Ето кои са бизнес идеите и екипите, които се състезават на Sofia StartUP Weekend Mobile

 1. Clusterize

Clusterize

Това е приложение за Android, което категоризира потребителите по интереси, посочени в профилите им във Facebook, LinkedIn, FourSquare и други. Лидер на отбора е Георги Стоянов (разработчик). Другите от екипа са Мирослав Бекяров (дизайнер), Диляна Добринова (non-technical), Теменужка Панайотова (non-technical), Тодор Бръчков (разработчик) и Ивайло Караманолев (разработчик).

 2. Food Flow

FoodFlow

Мултиплатформено приложение, което предоставя на потребителите си ежедневно съвети за здравословно хранене и готвене. Съветва потребителите си как да приготвят здравословни ястия с продуктите, с които разполагат в хладилника и им е в помощ при изготвянето на списък с рецепти на седмична база. Списъкът със седмичното меню може да се конвертира в списък с продукти, които трябва да бъдат напа зарени. Предвидени са рецепти за нискокалорични диети. Лидер на екипа е Павел Въчков (non-technical) и включва още Николай Александренко (дизайнер), Георги Ангелов (дизайнер), Георги Костадинов (разработчик) и Иван Пенчев (разработчик).

3. Mathemania

Mathemania

Mултиплатформена игра, която позволява на потребителите да се състезават и да сравнят познанията си по математика – един срещу друг в реално време. Лидер на екипа е Дарин Маджаров (non-technical) и включва Мартин Нанков (non-technical), Светлана Цонева (дизайнер), Николай Казмин (разработчик) и Веселина Радева (разработчик).

4. The Challenge е приложение за iOS, която позволява на потребителите да предизвикват приятелите си да търсят и откриват скрити награди/ подаръци в реалния (офлайн) живот. Лидер на проекта е Наталия Пацовска (разработчик) и включва Емил Морашлиев (разработчик), Ники Стоицев (разработчик), Васил Енчев (дизайнер) и Филип Филипов (non-technical).

5. Colorfitme 

colorfitme

Приложение за iOS и Android – търсачка за модни артикули по цветове. Лидер на екипа е Георги Къдрев (non-technical) и включва Мартин Бонов (дизайнер), Роберт Димитров (разработчик), Иван Николов (разработчик) и Йордан Петров (non-technical).

6. ModeZ

Modez

Приложение за iOS, Android и уеб за мода. Лидер на екипа е Ива Атанасова и включва Мартин Бонев (дизайнер), Роберт Димитров (разработчик), Иван Николов (разработчик) и Йордан Петров.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване