04/29/13 19:51
(http://ivo.bg/)

Има ли развод между Бойко и Цецо поради брака в сметките им

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов беше обявен днес за лъжец от съпругата на бившия му колега в правителството Мирослав Найденов ( Миро).

Омерзената от Цветанов съпруга на Миро отрече твърденията на бившия вътрешен министър, че нейният другар в живота се развеждал с нея заради скандала с подслушания разговор, уличаващ мъжа й във връзка с друга жена.

Това обаче не е много интересно. Изневерите у нас са като далаверите – на всяка крачка са .

Много по-важна е за политическата кухня друга обществено значима изневяра.

Цветанов посочи Миро в ролята на къртицата, закичена с микрофони в клозета на Борисов, който обаче се застъпи за Миро и го изобличи като един от своите най-верни (бивши) министри.

Борисов сподели, че му споделили: в записите ( чиято автентичност никой, включително и той, не се съмнява), се чувало дори туптенето на сърце. Той обаче е убеден, че това не е сърцето на Миро.

Кой му е повече на сърце на Бойко? Според него излиза, че Цветанов лъже за Миро като къртица, накичена с микрофони.

Разположен насред клозета на Борисов този сюжет силно ми напомня на един конкурс от зората на освободената ни от прангите на комунистическите задръжки гротеска с конкурс на стадион в Перник в началото на 90-те години на миналия век. Местни капиталистически другари бяха организирали там платено зрелище за извадени мъжки достойнства под надслов „Едно сърце тупти в панталона”.

Във връзка с тази повтаряща се (сърдечна) връзка между умствената ограниченост и нейната неограничена от задръжките фантазия в мисленето и изразяването, връзвам следния въпрос:

Ако Миро наистина не се развежда, а Цветанов, който твърди това, е лъжец, но Борисов защитава Миро от лъжеца Цветанов, дали все пак не става дума за развод, но между Цецо и Бойко?

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване