03/23/12 15:58
(http://ivo.bg/)

Побойник, без връзки с Бойко и Цецо, очаквано е арестуван

Един шофьор днес нападнал и бил пътен полицай в центъра на София, защото катаджията искал да му състави акт за минаване на червено. Дотук няма новина ( ще обясня защо, ако някой не знае). Изненадващо обаче побойникът бил арестуван ( къде ли и сбъркал, за да допусне това?). Ето това вече е новина.

Проблемът е там, че агресивният гражданин не е известен спортист. Ако беше като Христо Стоичков, който преди време подгони и нарита един български фотограф насред Барселона, нямаше да има проблем. Ето и днес научаваме, че окриленият от властовите си връзки треньор Стоичков се обаждал да заплашва футболен съдия ( а тай, завалията, взел, че се оплакал). И как няма, та нали е ортак в управлението на тази държава, щом си е на „ти” с „когото трябва”. Двамата с Бойко Борисов споделят например преклонението си към Тодор Живков и неговото време, когато, помним добре, имаше ред – не всеки можеше да бие безнаказано.

Нямаше проблем и Йордан Лечков, друг герой от световното първенство по футбол през 1994 г., от когото двама катаджии се оплакаха, че не само не се е подчинил на тяхно нареждане, но дори си е тръгнал от мястото на спора на софийски булевард с тях като им направил неприличен жест. Лечков отрече показанията на униформените и в край сметка приятелството му с вътрешния министър Цветанов приключи скандала в полза на сливенския кмет, оставяйки двамата служите на МВР в ролята на двамата глупаци.

На бой срещу униформен служител налетя и скулпторът Вежди Рашидов заради спор с охранител на Софийската община за неправилно паркиране. И в този случай маститият побойник не само не пострада от ръката на закона, но и я пое със заслужена гордост, когато тя му предложи за награда министерски пост. И от тази висота той така се е вживял във величието си, че най-напред се самообяви за колега на Господ ( заради калта, от която двамата създават своите творения), но най-напред „възкреси” покойната оперна певица Гена Димитрова с обещание да я прати да пее в Москва, а след това обяви всички нас, възмутените от тази простотия, че сме глупаци, които не сме го разбрали: тя щяла да пее на запис, а ние примитивите ( така ни нарече!) сме си помислили, че той не знае за смъртта й. Не му мигна окото- нали си е близък с Борисов, може да си позволи да бъде нагъл не само по отношение на живите, но и на мъртвите българи.

Агресия срещу униформени служителки на борда на германските авиолинии прояви добре познатият с буйния си нрав български патриотичен вожд ( за да не кажа фюрер) Волен Сидеров. Близостта му с началника на държавата ни обаче в онзи период явно задейства съответните пожарникарски маркучи за потушаване на надвисналия германски правосъден гняв над него. Туриха му пепел!

Така че, Петков с Петков такъв, някакъв си: ти за какъв се мислиш, бе- да не си нещо футболист, депутат или друг подобен приятел на Бойко и Цецо, че ще налиташ безнаказано на бой! Най-напред трябва да си осигуриш благосклонността на управляващите, а после може да си биеш наред, защото тука си има ред както в НРБ при Живков. Който бие, без да е прегърнал каузата на властта, не само ще се сблъска с цялата строгост на закона, но и от сблъсъка може да гушне герберите!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване