05/14/13 04:51
(http://socialevo.net/)

Nokia представи Nokia Lumia 928

Nokia-Lumia-928-in-different-colors

Nokia представи смартфона Nokia Lumia 928. Той е от висок клас. Разполага с мобилна операционна сиситема Windows 8. Има 4,5″ OLED ClearBlack дисплей с резолюция 1280 x 768 пиксела, който е с режим за четимост на слънце и може да бъде ползван дори с ръкавици.

Новото устройство притежава 8,7 мегапикселова камера, която разполага с оптична стабилизация на изображението за по-слаба светлина и по-стабилни снимки като цяло, може да заснема 1080p пълно HD видео . Има 1.5GHz двуядрен Qualcomm процесор, 1.2-мегапикселова предна камера, 1GB оперативна памет и 32GB вградена памет.  Батерия е с капацитет 2000 mAh, може да се зарежда и безжично.

Nokia твърди, че Nokia Lumia 928 притежава едни от най-модерните високоговорители на пазара , с които възпроизвежда аудио 1-2 децибела, по-висок от всички други в момента. Това е голямо постижение, имайки предвид колко силни са говорителите на HTC Оne, пишат thenextweb. Добавени са високо качествени микрофони за запис на дори много силен звук.

Телефонът ще се предлага ексклузивно от 16 май от американския оператор Verizon на цената от 99,99$ при сключване на двугодишен договор.

http://www.youtube.com/watch?v=SRuXQk8g250

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване